Ани Публикувано 26 Октомври, 2022 Сподели Публикувано 26 Октомври, 2022 XIII. Podstata duchovného učenia. Pýtate sa ma: " Aká je podstata učenia?" Povedal som vám a opakujem znovu: "Podstatou duchovného učenia je Láska, Múdrosť a Pravda." Viem, že sa opýtate: "A čo sú to?" Počúvajte, vy, ktorí ste už urobili nenapraviteľnú chybu, vy, ktorí ste rozbili škrupinu života, aby ste ochutnali jeho jadro, jadro, ktoré vy všetci jete, ale ešte ho nemôžete stráviť. Pokračujte vo svojom omyle - jedzte jadro, ale nezakopnite o škrupinu. A hovorím vám: Jedzte jadro, ochutnávajte pravdu, ale nepodknite sa o škrupinu - nežiadajte "dôkazy". Teda, počujte odpoveď na vašu otázku! Láska je to, bez čoho žiaden život nemôže existovať. Múdrosť je to, bez čoho nemôže existovať žiaden pohyb. Pravda je to, v čom nejestvujú žiadne obmedzenia. Láska je počiatkom života. Pravda je koniec života. Sú to dve haranice Veľkej Reality života. To, čo sa pohybuje uprostred a dáva veciam formu je Múdrosť. Múdrosť nemôže jednať, ak neexistuje žiaden počiatok a žiaden koniec. Medzi nimi pôsobí múdrosť - v priestore medzi počiatkom a koncom - , ktorá napĺňa celú večnosť bez toho, aby vôbec niekedy bola naplnená. V tomto priestore sa pohybuje Múdrosť a odhaľuje čo je Láska a Pravda. Múdrosť hovorí: Ja, ktorá sa pohybujem medzi počiatkom a koncom vám hovorím: Láska je počiatok všetkého stvorenia. Pravda je najvyššia hranica stvorenia, jej najvyšší cieľ. A za Pravdou? Za Pravdou nie je nič. Nie je možné dôjsť za Pravdu. Všetko, čo bolo vytvorené, po tom čo sa posúva a postupuje sa nakoniec zastaví v Pravde. Môže postupovať milióny a miliardy rokov, ale keď dospeje k Pravde, tam sa zastaví. Musíte si vybrať - alebo sa budete držať zákonov Pravdy a žiť podľa nich, alebo sa premeníte na prach a popol. Poviete: "Povedz mi Pravdu!" Pravda nemôže byť povedaná; musí byť žitá. Pravda je ovocím všetkého života. Zahrňuje to, v čom sa Boh odhaľuje. Zahrňuje to, v čom sa odhaľujú všetky dokonalé bytosti. Zahrňuje všetky veky, ktoré sú zložené z tisícov a miliónov "vekov", pretože sú veky, ktoré sú ohraničené a veky, ktoré sú neohraničené. Preto si pamätajte: ak so svojou láskou nemôžete prejsť od počiatku na koniec a vstúpiť do Pravdy; a ak zo svojou pravdou nemôžete prejsť späť od konca k počiatku, nikdy nepochopíte, čo je život. Musíte spojiť počiatok a koniec. Ak to neurobíte, nedokážete urobiť nič a ani nič pochopiť. A čo môže spojiť počiatok a koniec? Len Múdrosť. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване