Jump to content

09 - 55. КАК УЧИТЕЛЯТ МЕ ИЗЛЕКУВА


Recommended Posts

55. КАК УЧИТЕЛЯТ МЕ ИЗЛЕКУВА

Всяка пролет и есен боледувах от гърло, но този път положението ми беше по-тежко от друг път. Лекуващият лекар ме посети на Изгрева и като ми видя гърлото, се уплаши, защото то се бе затворило до такава степен, че аз не можех да преглътна дори чай. Пратиха ме при специалисти по гърлени болести в Александровската болница, където след прегледа един професор - руснак ми препоръча за възпалено гърло да гълтам парчета лед. Възразих му, че чай дори не мога да пия, а за друго е съвсем невъзможно. Връщам се оттам поради липса на легло и отивам при Учителя, и му казвам какво ми е препоръчано от професора. „Не! На никаква цена!" - казва Учителят. „Така ще те осакатят." /Ще лекуват гърлото, а ще простудят стомаха и червата./ - „Ще слагаш горещ компрес."
Отидох при сестра Ташка, за да ме научи как да направя, След три дни, като не получих облекчение, пак отидох при Учителя, за да му кажа, че компресът не помага. „Как?! Не може да бъде!" Казах му как го правя, което той не одобри име прати при брат Боев, той да ме научи. След като го направих както трябва, след два дни оздравях и на третия ден отидох на работа бодър и весел.
Онова, което ми направи впечатление беше абсолютната увереност в успеха на препоръчваното лекарство. Това бе Учителят, той винаги даваше само многократно проверен и методи за лечение.

Моя опитност - Георги Събев.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...