Jump to content

"Ново послание на Слънцето" - група ученици на Всемирното Братство в България (Михаил Стоицев), 1940 г.


1 Screenshot

About This File

 

От група ученици на Всемирното Братство в България

1940 г

Предполага се, че автор на брошурата е Михаил Стоицев.

 

"Печатал с радост и лични книги: «Новото духовно учение в България е чисто окултно Христово учение»; «Проблемата на храненето» в 7 отдела, с психическите причини на болестите и страданията; «За брака»; «Защо и как да познаваме Бога»; «Отворено писмо до всички разумни човеци»; «Таблица за храните, с изяснение съдържанието и количеството на белтъците, въглехидра­тите, мазнини, соли, витамини»; «Религия, християнство, творчески и духовен живот и еволюция на човешката душа»; «Новият път»; както и беседи, държани в Югославия, които са поместени в книжката «Ново послание на Слънцето», първа част и втора част; «Най-разумният и най-високоморалният живот за човека»."

 

 

„Ново послание на слънцето" от група ученици на Всемирното Братство. Цена 1 лв. Доставя се от Руси Събев, Изгрева, София, 13. В тая брошура накратко е характеризиран днешният момент като преходна епоха към новото, което иде и се излага накратко духът на новата култура.

Същата брошура излезе в Белград и на хърватски със заглавие: „Nova poruka sunca". /"Житно зърно", бр.6, 1940 г./

 

 

 

Съдържат се беседи, държани от автора в Югославия, които са поместени в книжката «Ново послание на Слънцето», първа част и втора част; «Най-разумният и най-високоморалният живот за човека».


×
×
  • Create New...