Jump to content

23. Учителят пуска болшевиките на земята


Recommended Posts

23. УЧИТЕЛЯТ ПУСКА БОЛШЕВИКИТЕ НА ЗЕМЯТА

През 1917 г. Учителят бе изпратил да кажат на Фердинанд България да излезе от войната, защото Германия ще я изгуби. Не го послушаха, а го интернираха във Варна. Той бе отседнал в хотел „Лондон". И кака Еленка тогава е била млада и отишла да му прислужва, да му готви, да го пере и т.н. Винаги е следяла, че като отиде Учителя някъде да говори, отива и тя и започва да слуша. А около него винаги стояха хора на опашка и чакаха реда си да се срещнат лично с Него.
Еленка Казанаклиева разказва: „Една вечер аз му запалих газената лампа в стаята му. Ние го чакахме в съседната стая. По едно време Той отвори вратата и излезе навън като застана по средата на двора. Започна да си върти главата нагоре и да гледа небето. Аз излезнах и го наблюдавам скришом. Аз съм далеч от него, Той е гърбом срещу мен и не ме вижда. По едно време чувам гласа Му: „Еленке, ела тук". Отидох при Него и Той ми каза: „Рекох, пуснах болшевиките на земята". Така тя е присъствувала в този исторически момент. После следваше Октомврийската революция в Русия, дойдоха болшевиките на власт, че създадоха СССР, после стана II Световна война и Германия нападна СССР. А моят съпруг Илия Младенов разбра лично от устата на Учителя как ще завърши войната и че руснаците ще забият в Берлин над Райхстага червеното знаме на болшевиките. Така и стана. Забиха го.
Но кака Еленка разказваше още нещо. Първоначално плана на Небето е било руснаците да дойдат само до Дунав и да не преминават в България. Но после поради непослушанието на българите и управниците към думите на Учителя, то Небето решило да пусне болшевиките и руснаците в България. Така и стана. СССР навлезна в България, окупира след това Източна Европа и се създаде цялата империя на СССР и т. нар. социалистическа система съставена от Румъния, България, Унгария, Чехия, Полша и половината от Германия, плюс СССР. Много пъти Учителят е искал да запази България, няколко пъти са го чували да повтаря: „Децата ми са добри. Ще остана". Но беше дошло времето, тези деца пораснаха, станаха непослушни, тогава Учителят си замина, а непослушните деца ги остави да си учат сами уроците на живота. Ето вече тридесет години у нас как болшевиките управляват, а може и да векуват. Божа работа. Но ненаучени няма да си отидем от земята.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...