Jump to content

IV. Хороскоп на Елена Симеонова Стоянова


Recommended Posts

IV. Хороскоп на Елена Симеонова Стоянова

Светозар Няголов

10110.jpg
10111.jpg
Елена Симеонова Стоянова има на Асцендента зодиакалния знак Дева. Родената има среден ръст. Горната част на главата й е много по-развита от долната, като малката брада показва липса на воля, а големият мозък говори за голям интелект, което е отличително качество на хората с Дева на Асцендента. Лицето й е слабо, кожата бледа, косата е кафява, а очите сиви или светлокафяви. Ходилата й са малки, а пръстите - обърнати навътре, което й дава особена клатушкаща се походка. На млади години родената е много бърза и активна. Учи с лекота и придобива знанието без особен труд, поглъща го без усилия. Може да учи езици и изразява мислите си красиво и плавно. Може да говори красноречиво. Доста е критична и мъчно забравя нанесената й обида или вреда. Крайна е в храненето и хигиената и при нея това й е мания. Понякога родената си въобразява, че се е разболяла от всички болести и изпада в песимизъм. На младини тя е нежна, но на по-голяма възраст обикновено напълнява в областта на стомаха, поради голямата лакомия, която проявява при храненето си. Не обича да прави много физически упражнения и затова в стомаха става застой на храната и се събират много отрови и лишават живота й от радост. Когато се разболее, тя изпитва удоволствие, че е болна и обича много да говори за болестите си. Сатурн в шести дом й дава хронически болести на стомаха и червата на нервна почва. Когато се разболее родената, околните трябва да бъдат строги към нея, за да изпълнява методите, предписани от лекаря, защото обикновено упорито отказва да се подчинява на режима, който й е даден. Родената обича близките й да я съжаляват. Тя трябва да мисли право и никога да не мисли, че е болна. Може да стане отлична медицинска сестра, но не може да гледа пролята кръв и да се опира до умряло тяло. Чувства болестите на другите хора много по-силно, отколкото собствените си болести. Много е чувствителна към страданията на околните. Като прибавим към това, че и Нептун е на Асцендента й, тя проявява болезнена чувствителност към болестите на ближните си.
Ако хвърлим един бегъл поглед върху хороскопа на родената, ще забележим, че над хоризонта има три планети и седем - под хоризонта, което говори, че родената ще живее един дълбок вътрешен скрит духовен живот с малко външни прояви. Това се потвърждава и от това, че Луната е в разсип, което подсилва духовното развитие на човека. В хороскопа й има шест планети в перихелий (най-близо до Земята), чрез които тя се проявява много активно, три ретроградни планети, при които е пасивна и проявява половината от характерните им качества и една в афелий, при която проявява нормалните качества на планетата. Това сочи, че родената има един много активен дух (Слънце в перихелий), много активна душа (Луната в перихелий), много активен ум (Меркурий в перихелий), много активна човешка и ангелска любов, което много рядко се случва (Венера в перихелий). Много активна в проявите на ангелската мъдрост, в работата си за Братството (Юпитер в перихелий) и в прилагане на човешката и Божията Правда в живота (Сатурн в перихелий).
Родената има добра връзка с Бога, Който е представен в хороскопа от Слънцето. Душата й ще мине през много клатушкания и колебания, неприятности с жените и началниците и в работата й, но ще придобие многобройни физически и духовни опитности, което е ценен капитал за душата й. Този изключително активен дух с шест планети в перихелий е изпратен на Земята да работи за повдигане на рода, в който се е родила, да работи духовно без шум, без глас, без да даде външен израз на скритите си дарби, способности и знания, да учи смирение и търпение. Тежките й планети - Уран, Нептун и Плутон, са ретроградни и ще прояви наполовина качествата им и то в по-голяма, зряла възраст. Марс е в афелий, изолиран, заточен в зодиакалния знак Везни, където е под командването на планетата Венера и не може да прояви страстите и низшите инстинкти, на които е носител и затова родената не притежава низши желания, чувства и страсти. Както е известно, аспектите на планетите показват нашите физически условия на земята, възможностите ни за постижения, задачите, които има да решаваме в този живот и последиците - кармата, която имаме да плащаме. Тях ще ги разгледаме подробно.
Връзката на родената с духовния свят е изразена в хороскопа чрез декли- нациите на планетите, от които пет са южни (S) - на сърцето и четири - северни (N) на ума. Виждаме, че човешката и ангелска любов - Венера и ангелската мъдрост Юпитер имат южни деклинации (S), което говори, че родената трябва първо да прояви любовта в живота си, която да подготви почвата за правилното развитие на ума, за да разбере ангелската мъдрост - Юпитер, и силата на Бялото Братство, което ръководи вселената. Със северни деклинации са: Луната, Марс, Уран и Нептун, за които се изисква голям умствен капитал, за да може да реши правилно задачите, определени да ги разреши на земята. Първо трябва да разреши въпросите си с жените, които ще й правят спънки през целия й живот, показано от Луна опозиция Слънце и Луна опозиция Меркурий. Да разреши правилно и въпросите с чувствата си и връзките с младите хора, които са много обтегнати - Марс квадрат Слънце и Марс квадрат Луна. Понеже Марс е заточен във венериния зодиакален знак Везни и е в афелий, почти се неутрализират неговите негативни качества. Родената трябва да приеме и приложи качествата на Божията Мъдрост (Уран ретрограден) и Божията Любов (Нептун ретрограден), който има само положителни аспекти и й съдейства да
10112.jpg
10113.jpg
10114.jpg
10115.jpg
10116.jpg
10117.jpg
10118.jpg
будна, ревнива, пряма, изпълнена със сила, воля и способности да постигне своите планове в живота си. Обикновено тя е раздразнителна, сърди се и е много дръзка при постигане на желанията си. Дава й много енергия и остър ум, но не трябва никога да разбива стена с главата си. Има опасност от постоянни болести в стомаха й. Също опасност за живота й.
Ако направим паралел между моя хороскоп и този на Елена, ще видим, че между нас има около 16 положителни връзки между планетите ни. Доста хора правиха опити да ни разделят, но безуспешно. Моето Слънце е на 28°34' в зодиакалния знак Рак, съвпад с нейния Плутон ретрограден на 25°30' в Рак. Тя от мене ще приема светлина и сила да се справя с разрушителните сили на Плутон.
Моята Луна е на 14°21' в Риби в точен съвпад с нейната точка на щастието на 13°54' в Риби. От връзката си с моята душа тя е имала щастливо развитие на живота си. Моята Луна е точен тригон с нейния Юпитер на 14°51' в зодиакалния знак Скорпион. Луната ми на 14°21' е точен съвпад с нейния Десцендент на 14° в Риби.
Моят Меркурий съвпад Юпитер на 25°38' в зодиакалния знак Лъв е тригон с нейния Меркурий на 22°34' в Стрелец, с нейното Слънце на 28°19' в зодиакалния знак Стрелец с нейния Уран на 27°37' в зодиакалния знак Овен.
Моята Венера на 28°56' в зодиакалния знак Близнаци е в точен съвпад с нейната Луна на 28°25' в зодиакалния знак Близнаци, тригон с нейния Сатурн на 24°01' в зодиакалния знак Водолей.
Моят Сатурн на 1 °38' в зодиакалния знак Водолей е в тригон с нейния Хирон на 6°48' в зодиакалния знак Близнаци и тригон с нейния Марс на 4°38' в зодиакалния знак Везни.
Моят Уран на 23°22' в зодиакалния знак овен е съвпад с нейния Уран на 27°37' в зодиакалния знак Овен, тригон с нейния Меркурий на 22°04' в зодиакалния знак Стрелец, тригон със Слънцето й на 28°19' в зодиакалния знак Стрелец и секстил точен с нейния Сатурн на 24°01' в зодиакалния знак Водолей.
Моят Нептун на 6°18' в зодиакалния знак Дева е съвпад с нейния Нептун ретрограден на 14°34' в зодиакалния знак Дева и точен тригон с нейната Венера на 6°08' в зодиакалния знак Козирог.
Моят Асцендент на 11 °19' в зодиакалния знак Стрелец е точен съвпад с нейния Имум цели - четвъртия й дом на 11° в зодиакалния знак Стрелец.
Моят МС на 2° в зодиакалния знак Везни е в съвпад с нейния Марс на 4°38' в зодиакалния знак Везни.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...