Jump to content

219. Братята на любовта ще дойдат между славяните


Recommended Posts

219. Братята на любовта ще дойдат между славяните

На следната вечер Учителят пак беседва с нас до полунощ. Той каза: "Не яж хляба на смъртните, който донася смърт. Услужи на този, който те обича -той не насила иска услуга. Ние горе вземаме решение да поправим грешките си. Като вземеш дисонанса, погрешка е.
Райската птица е предметно учение. Ние всички няма да умрем, но ще се изменим - червеят ще стане пеперуда. Няма да умираме. Светът още ще умира, ще има гробища.
Братята на Любовта ще дойдат между славяните. Ще слязат 8000 души, праотци на човечеството, те ще са светещи хора. Ще управляват земята. При тях ние сме като животни.
Една пеперуда кацнала на ръката ми и трепка с крилцата си. Казва ми: "Ти можеш ли така да трепкаш като мен?" Учителят се засмя, като каза това.
Шесто расовият човек е ту като дете, ту говори като стар, ту като възрастен. Съчетава трите човешки форми: дете, възрастен, стар.
Много изпитания минава на земята добрия, духовния човек. Много го изпитват. Една песен е врата за музикалния свят, откъдето винаги иде нещо - вдъхновение."
На 23 ноември се събудих в 4 часа сутринта. Лампата слабо светеше, всички още спяха. Седнах в леглото си и почувствах, че някаква Божествена музика ме изпълня, започнах да се моля. На другия край на стаята Учителят също бе седнал замислен в леглото си, като че ли в молитва.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...