Jump to content

279. Нашата любов е безлюбие за по-висшите светове


Recommended Posts

279. Нашата любов е безлюбие за по-висшите светове

Черните се боят от жената - живота. Те не допускат жената в школата си. Черният адепт излъга Ева, като й каза, че има нещо по-хубаво от това, което имаше, за да стане недоволна от положението си и да се съблазни в другото. Черните адепти съпоставят нещата - те са реалисти - показват ти нагледно и те убеждават, но ти трябва да се противопоставиш на онова, което изглежда много обещаващо и привлекателно. Там има капан. Като те карат много да направиш нещо, ти не го прави, а обратното, което изглежда мъчно, него направи. Раздвоение се явява, когато не си доволен от туй, което имаш и мислиш, че с другото ще си по-щастлив.
Не допускай никаква отрицателна мисъл за някого. Не прави злото, да те забрави. Да не те забрави доброто, прави го. Злото е мъж, доброто е жена. Злото е господар. Всички слуги трябва да станем доброволно. Тогава човек работи. Когато е с пари, е труд, а неволята е закон.
Нашата Любов е безлюбие за по-висшите същества. Когато всичко ви се вижда опак, намалили сте движението и всеки ви блъска.
В първия рунд смъртта улови Христа, във втория - Христос я улови, а в третия - Той се издигна нагоре - възкръсна и се възнесе.
Има един Баща и един Син. Всеки господар, който не е баща, е насилник, а всеки слуга, който не е син, е лентяй. Господарят трябва да е баща, а слугата - син. Това е разрешението на въпроса.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...