Jump to content

07 - 17. ВЕРКА И ГУБЕРКА


Recommended Posts

17. ВЕРКА И ГУБЕРКА

Верка, балдъзата на Мирчо, живеела на Изгрева, където всяка сутрин с китара участвала в оркестъра, когато се играе паневритмия.
Веднъж чешкият виртуоз по цигулка Пшехода посетил София, където изнесъл концерт. Брат Жорж /Георги Радев/ купил два билета за концерта и отива да кани Верка. Но тя имала абцес и бузата й била силно подута. Чудела се какво да прави. Тогава брат Жорж я посъветвал да отиде при Учителя и да му каже за състоянието си. Може би по някакъв начин ще й помогне. Верка отива при Учителя и му казва, че брат Жорж купил билет за концерта, а тя е с подута буза. „Лесна работа", казал Учителят. Сега ще взема губерката от прозореца, ще бучна и ще изтече. И тръгнал към прозореца, без да бърза. В това време Верка се бунтувала против себе си, че послушала брат Жорж. Било й неприятно да я бучат с губерка. Но за голяма нейна изненада, в същия момент абцесът се пробил от само себе си и тя казала на Учителя. А той й казал: „Бягай навън да си изплакнеш устата!"
До вечерта имало няколко часа. Бузата й спаднала и те отишли на концерт. Как абцесът се пробил без губерка? Дали Учителят не бе задействал по невидими пътища върху нейното биополе? Ето, това е загадката.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...