Jump to content

07 - 58. ЛЕКУВАНЕ НА АНГИНА


Recommended Posts

58. ЛЕКУВАНЕ НА АНГИНА

Нестор Илиев разказваше:
Един есенен ден аз и брат ми отидохме на Изгрева да се поразходим. Обикаляхме поляната и се разговаряхме за разни въпроси, без да забележим кога бяха минали няколко часа. Той ми каза, че го боли гърлото и поради тази причина трябва да се прибере в квартирата и се полекува. Но как, и той не знаеше.
Тръгнахме за града. Но като минавахме покрай салона, хрумна ми да се отбия и попитам Учителя за болното му гърло. Качвам се по стълбите и чукам на вратата. Тя се отвори и се показа Учителят. „Какво има?" - попита ме той. - „Брат ми го боли гърлото. Как да го лекуваме?" - „Нека дойде." Повиках го и го представих на Учителя. Още като го видя, като се ръкуваше, хвана двете му ръце, след като ги държа десетина секунди, ги пусна. „Рекох, да пие гореща вода и ще мине. Водата ще го излекува."
Слизам долу и казвам на брат ми да пие гореща вода и ще оздравее. „Илач, илач!" ми каза той. „Какво иска?" - ме попита Учителят. - „Иска илач, иска лекарство." - „Духнете му малко сухо кафе в гърлото."
Тръгнахме си за града. Едва бяхме дошли до ул. „Граф Игнатиев" и брат ми усетил, че гърлото му е здраво, че не го боли и че може вече свободно да преглъща. Зарадвахме се и двамата.
Гърлото бе оздравяло и без лекарство. Как?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...