Jump to content

23 - 6. КЪДЕ СЕ НАМИРА ВЯРАТА


Recommended Posts

6. КЪДЕ СЕ НАМИРА ВЯРАТА

Кръстников беше преместен в Бургас. Там намерил една медиумка на име Златка. Правил много опити с нея и основал „Общество за психични изследвания". Изследванията печаташе във вестник „Витлеемска звезда" и разпространяваше.
След Балканската война той дойде в Ямбол заедно с медиумката и прави сеанс в нашата къща. След приспиването й, духът, който я ръководеше, в края на сеанса каза, че иска да й даде подарък, като я накара да вдигне ръката си. За миг в отворената длан се появи цвят на върба, току-що откъснат, а времето беше есенно, дърветата бяха без листа. Следователно цветът е бил откъснат от южното полукълбо, където в момента беше пролет. /А може би материализиран в момента./
През есента на 1914 година Учителят дойда в Ямбол и отседна в дома на Зафир Бояджиев. Насрочиха срещата на Учителя с братството да бъде у дома. Преди обед всички се срещнаха с него. Аз също поисках да ми каже нещо. Той взе ръката ми и каза, че имам голяма вяра, но аз бях много критичен. Впоследствие разбрах, че Учителят има право.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...