Jump to content

28. Вергилий Кръстев. По следите на архива на Анина Бертоли - 1. Писмо на Жана Венкова Иванова до Милка Кралева от 14 март 1999 г.


Recommended Posts

Вергилий Кръстев

По следите на архива на Анина Бертоли

Голямата организирана лъжа продължава да се носи из България и да трови последователите на Учителя Дънов. Тази мъгла рано или късно ще се разсее. И ще огрее слънцето и ще излезе всичко на видело. И ще се види кое е истина и кое е лъжа. Кое е вярно и кое е заблуда. И кои са слугите на Лъжата.
Ето защо публикуваме следните писма.
 
1. Писмо на Жана Венкова Иванова от 14 март 1999 г. до Милка Кралева.
 
2. Отговор - писмо на Милка Кралева от 16 март 1999 г.
 
3. Писмо на Жана Венкова Иванова до Милка Кралева от 31 май 1999 г.
 
4. Писмо на Жана Венкова Иванова до семейство Гобо от 31 май 1999 г. на български език.
 
5. Писмо на Жана Венкова Иванова до семейство Гобо от 31 май 1999 г., преведено на френски език.
Всеки, който се запознае с тези писма, може да ги провери, защото "зад тях са фактите. И голямата организирана лъжа. Лъжата и кражбата вървят заедно, водени от Духа на Заблуждението, който е и Дух на Опорочението.
А Духът на Истината е в оригиналното Слово на Всемировия Учител Беинса Дуно.
 
6. Съобщение за отпечатаното Слово на Учителя Дънов по оригинала с ISBN.
 
7. Съобщение за излизането от печат на „Изгрева", том IX.
 
8. Духът на Заблуждението и Духът на Опорочението в деянията на человеците земни.

1. Писмо на Жана Венкова Иванова до Милка Кралева

от 14 март 1999 г.

Уважаема Милка Кралева,
Обажда се Жана Иванова от книжарница „ИЗГРЕВ", ул. „Граф Игнатиев" 28, София 1000, във връзка със следното:
 
1. Преди 3 месеца вие официално заявихте пред 10-ина души в книжарницата, че ще ми изпратите на ксерокс-копие писмото, което сте изпратили до семейство Гобо.
 
2. Заявихте официално, че това, което е писал Вергилий Кръстев, не било вярно, а било другояче. Ето защо аз чакам вашето писмо, за да проверя кой си служи слъжа.
 
3. Вергилий Кръстев ми показа лично писмото на Величка Няголова от Париж, която след срещата си със семейство Гобо, получила отговор, че Милка Кралева и Георги Петков са изпратили писмо до тях, в което се казвало в никакъв случай да не се дава архива на Анина Бертоли на Вергилий Кръстев. Лично аз съм чела писмото на Величка от Париж.
 
4. След като получа обещаното от вас ксерокс-копие писмо на френски, аз ще го изпратя на семейство Гобо, за да проверя дали това е същото писмо, което вие сте изпратили. По такъв начин ще разбера кой си служи с лъжа.
 
5. Ако вие изпратите ксерокс-копието на писмото, което обещахте пред 10 човека, това означава много неща.
 
6. Вергилий Кръстев е направил постъпки, чрез други лица да му се изпратят ксерокс-копията на вашето и на Георги Петков писма, за да ги публикува в „Изгрева", за да се знае кой пречи.
 
7. Целият случай е описан в „Изгрева", освен това куфарите са били натоварени на лека кола, престояли са през нощта и на сутринта ги свалят от колата, след като са провели телефонен разговор с някой от България. Това могат да бъдат само три лица: Георги Петков, Милка Кралева и Павел Желязков.
 
8. Целият случай е описан в „Изгрева" и единствено Вергилий Кръстев знаеше за този архив. И той беше упълномощен от Борис Николов /а не от майстор Борис/ и Анина Бертоли да прибере архива от Франция.
 
9. Значи, вие успяхте да вземете книги от Павлина Даскалова от Програмата на Вергилий Кръстев, а едновременно пишете писма срещу Вергилий Кръстев на семейство Гобо и научаваме от идващите в книжарницата посетители, че вие говорите срещу „Изгрева" и срещу неговата Програма.
Доколкото знам, имате дете от него. Ами утре, ако му се отворят очите на това дете, то веднага ще ви напусне.
Чакам изпращането на обещаното ксерокс-копие писмо, защото онези 10 човека питат получила ли съм писмото. А пък Вергилий Кръстев ми каза, че майстор Борис е провалил цяло Братство, с хиляди хора и в момента също сте провалени от него с издаването промененото Слово на Учителя Петър Дънов.

С уважение:/подпис/ /Жана Иванова/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...