Jump to content

28 - 2. Писмо на Милка Кралева до Жана Иванова от 16 март 1999 г.


Recommended Posts

2. Писмо на Милка Кралева до Жана Иванова от 16 март 1999 г.

До Г-жа Жана Иванова
ул.„Граф Игнатиев" 28 1000,
СОФИЯ 16 март 1999
Госпожо Иванова.
Писмото, което получих е подписано от Вас, но не е Ваш стил. Зная чие мнение ми предавате, но нямам намерение да коментирам този факт. Ще запазя писмото с всичките му лепенки и т.н. В бъдеще подобни материали ще свидетелстват за Вас, и тези, под чиито думи се подписвате.
Не Ви изпратих копие от писмото си, защото преосмислих даденото обещание. Не съм длъжна да участвам във Вашата лична война със семейство Гобо, нито да ставам нечия маша. Обещанието ми бе неразумно. А истината си е истина. Тя не се нуждае от доказателства. Не Ви задължавам да ми вярвате
Не ме заплашвайте, че някой някъде си щял да ме пише. Една заблуда повече там, не е от значение. Друг ще държи сметка за това, не аз.
Нека не замесваме децата във взаимоотношенията си. Недостойно е! Чии очи и кога ще се отворят, нека не обсъждаме. Вие какво общо имате с моето дете? Дали то ще ме напусне или не, Вас какво ви засяга? И какво ако това стане? Моя грижа бе да му осигуря условия да се развие. Но ако 18 години то е при мен, въпреки „пророчества" още от ранната му детска възраст, че щяло да ме напусне, това е от значение само за мен и за детето. Вашият коментар просто не е на място.
Заблуждавате се, че съм си правила труд да търся издадените от Вас книги. Истината е, че сестра Павлинка сама ми ги изпрати, за да Ви помогне в разпространението. Тя впоследствие ми се обади със скандални подробности около връзките си с Вас, които не е моя работа да коментирам тук.
Още веднъж благодаря за безценната реликва: Вашето писмо. В следващото хилядолетие то ще бъде експонат, по който студентите ще изучават как не трябва да се мисли!

/подпис/

Милка Кралева

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...