Jump to content

28 - 7. СЪОБЩЕНИЕ


Recommended Posts

7. СЪОБЩЕНИЕ

Излезна от печат том IX от поредицата „Изгревът на Бялото Братство пее и свири, учи и живее". Книгата е със същия формат както първите осем тома. Съдържа 54 коли = 864 страници плюс три коли по 16 = 48 страници снимков материал, с който се онагледява представеният материал от времето на Школата. Представени са снимки на Учителя с ученици, отпечатани на цяла страница. Всяка страница съдържа 52 реда по 70 знака на ред. В том IX са представени спомените на стенографката Елена Андреева от Школата на Учителя Дънов. Цената на една книга е 8000 лв., като 25% от стойността на книгата се дава на разпространителите. Томовете от I до VII включително са по 7000 лв. За един брой. Том VIII е 8000 лв. Онези, които желаят да я получат чрез заплащане, могат за справки да се отнесат до книжарница „Изгрев".
Книгата ще бъде продавана в книжарница „Изгрев" на ул. „Граф Игнатиев" 28 в безистена близо до площад „Славейков" при Жана Венкова Иванова, телефон 893-897, където също могат да бъдат правени заявки за отделните томове.
Спомените на стенографката на Учителя Дънов, Елена Андреева, съдържат следните раздели:
 
1. Родена в робство под пътеводна звезда и освободена чрез Дух и Слово (стр. 3-524).
 
2. Образът на Учителя през моите очи (стр. 525-574).
 
3. Моят роман (стр. 576-668).
 
4. Записване Словото на Учителя Беинса Дуно (стр. 669-755).
 
Включен е разделът „Духът на Истината в Словото на Учителя Петър Дънов, Всемировият Учител - Беинса Дуно и Духът на Заблуждението в езиците и думите на человеците земни" от Вергилий Кръстев (стр. 756-863).
Тук ще намерите доказателства за промяна и преразказване на Словото на Учителя Дънов от така наречените негови последователи. Словото, което е издавано до 1950 г., е преразказано и подменено от човешки умове. Дадени са факти за промяна на Словото, което се печата от 1990 до 1999 год., и което се отпечатва умишлено и целенасочено. Целта е като се подмени и промени Словото на Учителя Дънов, с това да се отклонят неговите последователи. Ето защо целият им път вчера и днес, от 1945 до 1999 год. е целенасочено отклонен и няма нищо общо с Школата на Учителя Дънов. Дадени са факти, доказателства, документи. Неоспорими. И проверуеми. И то от всеки.
Прочетете, проверете и се определете на кого да вярвате и кому да служите. На човешките умове или на Духа на Истината в Словото на Всемировия Учител Беинса Дуно.
Има Един Бог, Едно Слово и Един Учител - Беинса Дуно!
Съставителят и издателят на том IX „Изгревът" е Вергилий Николов Кръстев, ул. „Васил Друмев" 1, София 1505, тел. 447-953.
Търсят се спонсори за том X на „Изгревът".

Вергилий Кръстев

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...