Jump to content

ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ

В първи дом, Венера, особено ако е близо до хоризонта (асцендента), дава външния вид на тялото и белезите на главата и лицето, които описахме по-горе. Според степента, до която Слънцето е облагородило мозъчните центровете на Венериния тип, съществуват по-красиви и по-съвършени образи, форми и качества.
Във втори дом, се подсилват вътрешните качества, които Венера носи.
В трети дом, Венера определя личност, която във всяка своя работа и дейност прилага красотата, изяществото и умението да бъде най-хубава. Способностите в приложните изкуства са ясно изразени, когато Венера е там.
В четвърти дом, Венера създава човек, който ще бъде изключително много обичан и задоволяван от своите родители и близки, всичките му желания и нужди ще бъдат изпълнявани с възможно най-голямо внимание и топлота. Изобщо, тези личности са приятни и добре приети навсякъде и от всички, имат пътувания и където да отидат, успяват добре да се изявяват.
В пети дом, Венера определя личности, които ще бъдат много обичани от противоположния пол, любовните им връзки с партньора и децата им ще бъдат най-топли и сърдечни.
В шести дом, Венера дава на родения много сърдечно и топло материално подпомагане от братя, сестри и най-близки. Отношенията му с тях ще бъдат топли и сърдечни.
В седми дом, Венера създава щастлив семеен живот, много топла обич от партньора, който често пъти е човек на изкуството.
В осми дом, влиянието на Венера както вече отбелязахме и за другите членове на слънчевото семейство, е притъпено и отслабено.
В девети дом, Венера, особено ако е близо до зенита, определя на родения богат и разнообразен живот, много пътувания, изобщо - възможност за най-приятен живот. Такива хора излъчват от себе си приятна привлекателност за всички, където и да отидат.
В десети дом, Венера определя, че роденият ще се занимава с изкуство, т. е. неговата професия и обществен живот ще бъдат свързани с изкуството.
В единадесети, дом Венера показва, че роденият ще има връзка с общества и хора на изкуството, които в повечето случаи ще му помагат и улесняват живота му. Често пъти брачният му партньор може да бъде човек на изкуството.
В дванадесети дом, Венера дава най-приятни качества в отношенията с околната среда, включително и писателски способности.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...