Jump to content

АСПЕКТИ НА МАРС


Recommended Posts

АСПЕКТИ НА МАРС

С Юпитер.
При съвпад дава крайно честолюбив човек, който се стреми да се изтъква и подчертава.
При благоприятни аспекти е налице личност с голяма енергия и инициатива за извършване на всяка работа, поемане на отговорност и увереност за довеждане до благополучен край на всяко начинание, което е поела.
При неблагоприятни аспекти имаме крайно припрян човек, който все бърза, без да доосмисля и довършва работата си до край.
Със Сатурн.
При съвпад е налице добра оценка и разумно изразходване на всички материални и интелектуални ценности.
При благоприятни аспекти имаме човек, който прави разумни усилия да разбира света около себе си и усилия за материални и интелектуални придобивки, т. е. за знание. Известно е, че в древността знанието се е пазело в тайна и се е поверявало само на избрани и достойни хора.
При неблагоприятни аспекти имаме човек, който обича чуждото и има склонност да си вземе от него. При примитивни типове са налице направо добре обмислени разбойнически акции. При някои случаи на зле аспектирани Марс и Сатурн, предимно с Нептун, се наблюдава клептомания.
С Уран.
При съвпад имаме човек с бурни нервни реакции и прибързана решителност.
При неблагоприятни аспекти (особено, когато са точни) имаме резки и дръзки действия, голяма вероятност за оперативни намеси върху тялото,неочаквани и неприятни събития в живота.
При благоприятни аспекти имаме енергичност и бърз подход към всяка работа.
С Нептун.
При съвпад е налице голяма емоционалност и сензитивност: личността е склонна да се развълнува от най-малките събития и винаги с преувеличаване на техния ефект.
При неблагоприятни аспекти имаме хладно и неприязнено отношение към околните, липса на съчувствие, внимание и уважение.
При благоприятни аспекти имаме топло, дружелюбно, пълно със съчувствие и отзивчивост отношение към всички и всичко. Такива хора са приятни.
С Плутон.
При съвпад човек, когато трябва да действа, в повечето случаи остава пасивен или ако прави нещо, то е неправилно и объркано.
При неблагоприятни аспекти дава бруталност, чести катастрофи, падания и операции.
При благоприятни аспекти е налице голяма творческа енергия: такъв човек е неуморим, винаги действа и работи за постигане на поставените задачи.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...