Jump to content

АСПЕКТИ НА ЮПИТЕР


Recommended Posts

АСПЕКТИ НА ЮПИТЕР

Юпитер има отношение преди всичко към материалните неща (пари, имот и др.), от металите има отношение към калая, от цветовете - към тъмносиния и зеления, от скъпоценните камъни - към смарагда, а в тялото на човека - към черния дроб.
Със Сатурн.
При съвпад дава на личността голямо умение добре да подрежда своите лични работи, правилна оценка на материалните ценности, склонност да прави подаръци и жестове, но със скрито желание да бъде похвален и поласкан от околните.
При благоприятни аспекти дава на родените добър организаторски талант, голямо умение да подрежда, организира и извежда на добър край всяка поставена задача. Такива личности са незаменими като ръководители във всяка работа.
При неблагоприятни аспекти липсва ред, последователност и методи за постигане на поставената цел, липсва устой в осъществяването й. Такива хора се залавят за много работи наведнъж, но трудно постигат най-важното, защото разпиляват вниманието и усилието си в много задачи.
С Уран.
При съвпад имаме човек, който при всяка поставена задача търси нови и оригинални методи за реализирането й.
При благоприятни аспекти е налице човек, който усърдно се привързва към всяка своя работа, с устрем се залавя за нея и винаги му идват на ум нови и оригинални методи за нейното реализиране. Такива хора, получат ли подтик да направят добро някому, веднага правят това; реализирането на този подтик създава условия за по-бърза еволюция и облагородяване на Звездните им тела. Личности с такива аспекти разбират как трябва да постигнат всяка цел по нов и по-съвършен начин, не обичат да копират и взаимстват вече употребявани методи, а при резки и изненадващи събития умеят да вземат правилни решения и да постъпват добре.
При неблагоприятни аспекти е налице същото, само че не така организирано: липсва облагородената форма за осъществяване на поставената задача; всичко се върши с известна нервност, с прояви на подсилено и неприятно честолюбие, което пречи за добрата и пълна реализация, а при изненадващи събития се вземат неправилни решения, последвани от погрешни постъпки.
С Нептун.
При съвпад имаме индивид с много добро и меко отношение към всичко, с изящно изпълнение на всяка работа, за чието реализиране влага и изкуство.
При благоприятни аспекти имаме човек с дипломатични способности в обществената си дейност, с умение да се измъква леко и благополучно от всяка неприятна ситуация. Тези личности са приятни със своето меко отношение към всичко.
При неблагоприятни аспекти имаме двуличен и фалшив човек, който мисли едно, а говори друго (фалшив дипломат), с подострени чувства и хладно отношение към околните (особено при елементарните типове).
С Плутон.
При съвпад е налице липса на всякакъв интерес към материалните задачи и към творчеството, липса на идеи, необходими за всяка дейност.
При благоприятни аспекти (особено при точни) имаме човек с ясно изразен стремежа към придобиване на материални богатства, който успява да стане богат. При типове с добра интелигентност, този стремеж се изразява в придобиване на знания.
При неблагоприятни аспекти е налице човек, много привързан към материалните си ценности и към всичко свое, но понякога, съвсем неочаквано, прави жестове и ги разпилява; интелигентните типове пък не обичат да предават знанията си.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...