Jump to content

ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ

В първи дом, Плутон определя външния вид на личността такъв, какъвто описахме при Плутоновия тип. Такъв човек проявява голяма активност във всяко направление. Когато е недоволен от делата на близките и околните, той реагира бурно, без да обмисля последиците на постъпките си. Тези му качества създават сътресения в семейния живот или сред околните, тъй като при това положение, Плутон е в опозиция със седми дом - дома на брака.
Във втори дом, Плутон дава на родения подчертан интерес към всичко.
В трети дом, Плутон определя човек, който в живота си все търси някакви неподходящи и неприемливи методи за осъществяване на задачите в работата и в професията си и вечно се лута в тази област на живота си.
В четвърти дом, Плутон поставя личността при мъчителни състояния в семейството, където се е родил, при остри сътресения или развод между родителите, дори възможност за преждевременна смърт на един от тях.
В пети дом, Плутон определя рязко и бурно скъсване на любовни връзки с човек от противоположния пол, неговата преждевременна смърт или лоши отношения с децата си.
В шести дом, Плутон определя при родения в повечето случаи, липса на братя и сестри; ако има такива, определя неприятни и остри отношения с тях или тяхната насилствена, преждевременна смърт.
В седми дом, Плутон неумолимо тласка към неразумен и необмислен развод, за което личността съжалява по-късно.
В осми дом, въздействието на Плутон е парализирано и е притъпено.
В девети дом, Плутон дава жажда за власт, безогледно незачитане на установените порядки, бурна реакция към всичко установено.
В десети дом, Плутон определя липса на установена професия или честа смяна на общественото положение.
В единадесети дом, Плутон определя връзки и неприятни конфликти с полицията, органите на държавна сигурност и служби при тях.
В дванадесети дом, Плутон дава на родения устойчивост и силен стремеж при постигане на всяка поставена задача.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...