Jump to content

Recommended Posts

ЮПИТЕР

В
Овен.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа за постигане както на материални ценности, така и на научни знания, заедно с ясно изразена смелост при всяко творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице жажда за самоизтъкване, надценяване на собствените възможности при реализиране на всяка поставена задача.
В
Телец
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към всестранност и изява на творчеството с обхващане на по-широк кръг от задачи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава разхвърляност и липса на система във всяка работа.
В
Близнаци
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж за придобиване на знания, опитности и материални ценности. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж да се самоизтъкват, че знаят всичко, заедно с жажда за присвояване на материални ценности по незаконен път, чрез измама и кражба.
В
Рак
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция придава бащинско отношение към близките и към всички други, готовност за подкрепа и помощ. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице същото, но с фалшив оттенък.
В
Лъв
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се наблюдава стремеж към ритуалност и голяма тържественост при обществени прояви. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти съществува стремеж за самоизтъкване и ясно изразено честолюбие.
В
Дева
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж, привързаност и популяризиране на нови идеи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице отричане и неблагосклонно отношение към онова, което Идейният свят дава за творческите процеси.
Във
Везни
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж да се внася нещо красиво и съвършено във всяка работа и творчество, топли и задълбочени отношения към заобикалящите хора. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице фалш и неискреност.
В
Скорпион
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа към голям размах в значителни и отговорни задачи, към доброто им изпълнение докрай, заедно с прилив на сили във всяка творческа насока и подтик към големи материални придобивки. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към грандомания и необмислено разточителство на материални ценности.
В
Стрелец
. Тук Юпитер е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция дава пълноценен израз на всички добри Юпитерови влияния.При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават неговите отрицателни въздействия: презрение към всички, като че ли от тях нищо повече не може да се очаква.
В
Козирог
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се създава възможност за добра организираност при осъществяване на всяка творческа работа с добър организаторски талант. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж за залавяне с много задачи едновременно, разпиляност на вниманието, което отнема възможността за осъществяване на поне една от тях.
Във
Водолей.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж към прилагане на по-оригинални и нови методи при осъществяване на всяка поставена задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава подчертано честолюбие и неприемливи методи и похвати в творчеството.
В
Риби
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се създава подтик за прилагане на по-меки и по-фини методи и похвати при изпълнение на всяка задача, дипломатически талант и умението всичко да изглежда постижимо. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице фалш и несъответна убеденост за новаторство в творчеството, неискреност в отношенията с хората има неискреност (едно говори - друго мисли).
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...