Jump to content

Recommended Posts

КНИГОПИС

1. „Ни мъж, ни жена". Беседи от Учителя, десета серия, том II. Съдържание: Ни мъж, ни жена. Ще оздравее момчето ми. Седем кошници. За приятелите си. Твърдата храна. Идат дни. В образ Божи. Жлебът. Заветът. Никодим. - Цена 30 лева.

2. Бъдещето верую на човечеството. Беседи от Учителя. Съдържание: Бъдещето верую на човечеството. Един удар. Великата формула. Едно звено. - Цена 12 лева.

3. Разумно разбиране. Беседа от Учителя. - Цена 4 лева. Разцъфтяването е един от най-красивите моменти в природата. Днес се намираме в период. когато се разцъфтяват нови по-дълбоки сили в човешката природа. И всичкото това раздвижване на живота издъно не е нищо друго, освен само един признак, че се намираме в един преходен период между две епохи, между старото и новото съзнание. Това, за което жадува, за което копнее човешката душа, ще го намери в новото, което иде. В горните беседи на Учителя се описва пътя, който води към красивото „утре" и методите, чрез които то може да се реализира.

Горните беседи могат да се доставят от: Жечо Панайотов, ул. „Опълченска". 66, София.

4. „La Nova Evo". Това е есперантски превод на „Новата Ева" беседи от Учителя. Тя е номер от есперантската библиотека „Нова култура" - Севлиево. Доставя се от Атанас Николов, издателство „Нова култура" - Севлиево.

5. Думите на видния странник Буди-Са. Цена 7 лева.

6. „С Христа" - Повест за народа от Любомир Лулчев. Книга втора. Цена 30 лева.

7. Край огнището. Разкази от Люб. Лулчев. Цена 3 лева.

Последните книги се доставят от автора, ул. „Опълченска", 66, София.

Интересът, с който се посрещнаха „С Христа", първа част и „Спорната гора" показва, че неговите книги задоволяват известни нужди и намират отглас в народа. Формата, в която излага новите идеи, ги прави годни за широко разпространение всред народа. Препоръчваме ги на читателите си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...