Jump to content

Мисията на славянството


Recommended Posts

МИСИЯТА НА СЛАВЯНСТВОТО

1. Бъдещето е на Славянството.

Те ще внесат в света международното, всечовешкото и Всемирно Братство.

2. Духовната сила ще даде способността за саможертва, себеотрицание в името на колективното съзнание - Любов към всички.

3. Славяните ще дойдат до пробуждането на колективното и на човешко съзнание, което ще ги доведе до свръхсъзнанието, което ще им отвори съзнанието и ума им а Космическото Единение между човека и Междупланетната общност.

4. Славянството ще може да разгърне всичката своя духовна сила и мощ само чрез своето Обединение.

Ако Славянските народи не се обединят те всички, с изключение на Русия, ще изгубят своята свобода и независимост, ето защо Славянството трябва да бъде единно.

6. Славянството трябва да съзнае своята сила. Тази сила не е човешка, а Божествена. Тя не е външна, а вътрешна. Следователно, тя не може да се унищожи! (Братство. Бр. 281, 1 август 1941)

7. Славянството е определено от Бога да внесе елемента на Новото в живота на цялото човечество. Това иска Бог, а не хората. (Братство. Бр. 281, 1 август 1941)

 

8. Мислите от статията за Славянството във вестник Братство. Бр. 281, 1 Август 1941 са публикувани един месец след нахлуването на германците в Русия.

Чрез тази статия се изрази нашата вяра, на българите и на Бялото Братство, в непобедимостта и бъдещето на Славянството.

9. Днес на Славянството е възложено историческата задача – ОБЕДИНЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. Но това може да се осъществи чрез обединението на Славянството.

10. Да се положи основата за изграждане на всечовешко Братство на земята.

Тази задача е възложена от Провидението и Бога, защото Бог движи Вселената. А Всемировият Учител - Беинса Дуно - управлява тази Вселена. Той е Все и Вся!

11. Бог е с вас Славяни! Никаква земна, никаква демонска сила не може да ви спре по пътя на вашия възход. Съдбата на света започва от Дома Господен.

Домът Господен бе Изгревът в София.

Всемировият Учител се яви сега в Славянството с център България. Всемировият учител на Вселената - Беинса Дуно - дойде между Българите и Славянството и даде Словото на Бога. Русия трябва да приеме Словото на учителя Беинса Дуно и чрез него ще стане великая Русс и свещенная Россия.

Из материали във вестник Братство

подбрал д-р Вергилий Кръстев, 1 май 2014 г., София

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...