Jump to content

64.4. Орден „Звездата на Изток № 2


Recommended Posts

64.4. ОРДЕН „ЗВЕЗДАТА НА ИЗТОК” № 2

ПРЕДАНОСТ - УСТОЙЧИВОСТ - БЛАГОСТ

1. Вярваме, че скоро ще се яви един велик Учител в света, и ний желаем така да живеем, че да станем достойни да Го познаем, когато Той дойде.

2. За това ще правим усилие винаги да Го мислим, и в негово име да вършим, следователно, колкото можем най-добре, всяка работа при ежедневните си занятия.

3. Доколкото нашите обикновени длъжности ни позволяват, ний ще се стараем всеки ден да посветяваме част от времето си за някоя определена работа, която може да помогне за приготовлението на Неговото идване.

4. Ще се стараем да направим предаността, устойчивостта, и благостта наши отличителни добродетели в катадневния си живот.

5. Ще се стараем да започваме и завършваме деня си с някоя кратка молитва, в която ще призоваваме Неговата благословия върху всички наши начинания в Негово име.

6. Ще смятаме за наша главна длъжност да дарим величието у всекиго, да го признаваме и да му се прикланяме смирено, без да гледаме личността, и ще се стараем да сътрудничим, доколкото можем, с онези, които ний чувствуваме, че стоят по-горе от нас духовно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...