Jump to content

Какво означава 14 май като дата


Recommended Posts

КАКВО ОЗНАЧАВА 14 МАЙ КАТО ДАТА

И така, в „Изгревът", том XXII, накрая има един отдел „Агарта и Атлантида", от с. 723. И този отдел е изграден върху една беседа на Учителя, наречена „За двете риби и петте хляба". И тука на с. 730 и 731 с. ще разберете какво значи тази дата 14 май, защото днес е 14 май. Какво представлява 14 май? Това е датата, когато на Агарта се събират всички онези, които са представители на Всемирното Велико Бяло Братство, с представителите на Учителите от Божествения свят, и лично от Всемировия Учител Беинса Дуно.

Ще се запознаете с този материал и с моите бележки, които следват след това. Без моите бележки вие няма да имате възможност да влезнете в този материал. А за да проучите този материал, са ви необходими 1-2 години. Но в случая, може да се запознаете какво означава 14 май. - Това е срещата на онези души, към този център Агарта. Но тази среща не е във физически тела, а то е среща на онези, които могат, имат познанията да се изтеглят от физическите тела и да отидат там с духовните си тела, с етерните тела, и да присъстват на този събор.

Но на този събор отиват само онези, които са поканени. Така че в момента това, което съм дал в този том XXII е важно, за да можете да направите връзката между беседата, която е дадена от Учителя през 1938 г. на 14 май, събота в 18 часа. А днес 2006 г., на 14 май в неделя, в 10 часа и 30 минути, аз започнах да чета този материал за Мария Тодорова.

Е, това не е случайно! А случайно аз го открих в момента, когато започнах да работя днес. Така случайността според Учителя е кармически закон. Случайността е кармически закон. Случайността става случайно, но не за случайни хора, и не случайни хора могат да реализират тази случайност, която се явява. Така че продължаваме нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...