Jump to content

5.7. Има нещо, което се случва


Recommended Posts

5.7. ИМА НЕЩО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА

Всички, които се движеха около него идваха и мелеха като воденица едно и също нещо. Този или онзи казал това, онзи казал онова. И всички чакаха, че нещо трябва да се случи. Те усещаха, че в пространството около Борис има нещо, което става, и че нещо се случва. Техните съзнания като радари обхващаха и усещаха, че има нещо. А не знаеха, че това нещо, което те чакаха да им се случи, беше това, че аз бях приет в този дом и бях там, макар че бях скрит в онази малка стаичка като приказката за Пепеляшка.

И накрая, веднъж им казах: „Ето, ето мен ме изпратиха при вас. Това е, което има да се случи. Друго не може да ви се случи, освен това, че ме изпратиха при вас. А вие ми губите и моето време, и вашето време!" Гледаха ме и не могат да се начудят!

После, аз имах знания! Аз не бях случаен човек, изпратен при тех! В мен беше складирано огромно окултно знание от минали епохи! И в даден момент, когато ние говорехме, в съзнанието ми излизаше така като огнен лозунг написан онова, което аз трябваше и го изказвах като окултен закон. Те ме слушаха и се чудеха, откъде може да ми дойде в ума точно това.

Пример: говориме за някаква случка, за някакво събитие. И аз изваждам изведнъж окултния закон. А те стоят, и ме гледат ококорени. Така, че тези ококорени очи още стоят пред мене. А това знание стои там складирано от векове в моето подсъзнание и от време на време идва, когато му дойде времето, и когато трябва в някои моменти да изкажа нещо. То идва изведнъж, влиза в съзнанието ми и аз го изказвам. Или пък аз взимам, и го написвам. Та големи преживявания и опитности имах с тях, които не могат да се опишат всички. Това можеше да се опише и да се разкаже, но тези случки бяха толкова, че не бяха за виждане, не бяха за слушане, не бяха за говорене, а камо ли да се опишат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...