Jump to content

10.5. Мария Тодорова бе вързана отвътре и отвън


Recommended Posts

10.5. МАРИЯ ТОДОРОВА БЕ ВЪРЗАНА ОТВЪТРЕ И ОТВЪН

Тя кимаше с глава, беше съгласна, обещаваше, но накрая на следващия ден нищо не излизаше на яве. Просто беше блокирана, беше вързана - и отвътре и отвън.

Веднъж се бях много ядосал! Ама толкова много ядосан, че се карах с нея. И моето скарване, и моята кавга беше от друг порядък. Започвах по съвсем различен начин и казвах така: „Абе как е възможно вие да ми губите времето?! Вие можете да си губите вашето време, но моето време е строго определено. Аз не съм дошъл тук за телохранител, нито за някаква прислуга, аз съм дошъл за работа, а вие ми пречите! Вие можете да не си свършите вашата работа, това си е ваша работа. Но нямате право да ми пречите, аз да си свърша моята работа." Тогава тя се стресна, и ме пита: „Ти смяташ ли, че аз ти преча да си свършиш твоята работа?" Отговарям: „Да, не само смятам, но ще ти докажа, че ти ми пречиш. Пример: ето 3 години ти ми пречиш да започна една работа. А каква е тази работа? - Да пиша, да запиша твоите опитности за Школата, да документирам живота на тази Школа. И всичко да се докаже исторически, че тази Школа съществува. А ти ми пречиш!" А тя пита: „Значи аз ти преча?" - „Да, ти ми пречиш съзнателно, защото смяташ, че ако започнеш да ми даваш тези опитности, и когато започнеш да ми разказваш, то ще смятат онези отгоре, че ти си си завършила работата, и ще те задигнат! Рано или късно ти ще умреш, както и всички простосмъртни, рано или късно ти ще си заминеш. Но хубаво е да си заминеш със свършена работа! Разбра ли ме?"

Тя стои стресната и казва: „Разбрах те, но нямам сили. Нямам сили! Всеки път, когато искам да работя, срещам външни и вътрешни противодействия. Или се разболявам, или се случи нещо непредвидено, че се ядосвам с Борис, и не мога да работя. Разбираш ли ме?" - „Да, аз те разбирам, че ти нямаш сили. И затова аз ти помагам, и затова аз искам да свърша онази работа, която ти не можеш да свършиш. Ето пример: от Невидимия свят и от небето ти дадат сили, а тези сили, които влезнат в теб, ти ги употребяваш за съвсем друга работа. Силата, която ти я дадат, ти я изразходваш, тя изтече и накрая - никакъв резултат! Е, защо ти дават тая сила?" Тя ме гледа: „Ама как така?" - „Ами ето така. Погледни тази крушка, която свети. Ето, аз протягам ръка и я загасвам чрез ключа. Е, защо не свети? Ами защото няма електрически ток! Ето сега ще завъртя ключа, тока преминава, крушката светва. Така е и с теб. Те ти дадат сила, ти я изразходваш, и крушката в теб загасва. Загасва - нямаш сила, нямаш светлина в съзнанието и не можеш да направиш нищо!" - „Ама ти вече ме направи и на крушка!" - „Да, ти вече си една крушка! Сега, ако светиш, това означава, че си поела ангажимент, взимаш сила от Невидимия свят, която ти изпращат, за да свършиш онова, което трябва да свършиме."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...