Jump to content

10.9. Този народ роди онези, които унищожаваха всичко останало от Учителя Дънов


Recommended Posts

10.9. ТОЗИ НАРОД РОДИ ОНЕЗИ, КОИТО УНИЩОЖАВАХА

ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ

Така, че за мен всичко това, което ми се поднасяше, беше една пълна изненада отначало. Като минаха годините, видях, че това не е изненада, а нещо напълно закономерно. И че всичко това се движеше от сили, които безпощадно и закономерно преследваха една и съща цел -унищожение, ликвидиране! - Да не остане никаква следа от Школата на Учителя!

А българското общество, българина изобщо не го интересуваше това Учение, ама изобщо не го интересуваше! По времето на Школата на Учителя, всички бяха срещу Него. След 1945 година властта беше срещу Учението. Ето, така беше - искаше да се заличи и унищожи всяка следа от присъствието на Школата на Учителя!

А българския народ ли? - Той изобщо не се интересуваше! Той изобщо не се интересуваше! Така, че този народ има също дял в гонението на държавата срещу делото на Учителя! Защо? Защото този народ роди тези хора, тези хора, които от 1945 г. до 1990 г. минават, унищожават и преследват всичко! Тези хора ги роди този народ.

Така, че българския народ не може да се оправдава, че той не е знаел, че съществува Школата на Учителя, и не може да се оправдава, че не е взел участие в унищожението на Школата на Учителя! Взел е, защото този народ роди онези, които унищожаваха, палеха и ликвидираха всичко! Така беше!

А аз случайно бях изпратен да спася, каквото може. Какво съм спасил? - Това се вижда днес към 17 май, пред мен седи отворена книгата на XXII том. А това не е малко, а това е нещо много! Благодаря на небето, че избра мен! Благодаря на небето, че ми даде сили! Благодаря на небето, че ми даде условия - външни и вътрешни! Благодаря на небето, че ми даде възможности - вътрешни и външни да стигна до XXII том.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...