Jump to content

10.10. Онези, които стигнаха до края на отклонението


Recommended Posts

10.10. ОНЕЗИ, КОИТО СТИГНАХА ДО КРАЯ НА ОТКЛОНЕНИЕТО

А имам материал за още 22 тома. Но дали ще имам време, дали ще имам сили, и дали ще имам хора, с които да работя и да реализирам това - това само Небето знае, и Небето може да прецени, да отреди.

Аз смятам, че досега съм доказал, че съм изпълнил наполовина своята задача. А имам още, още много работа. А дали ще успея - не знам. Т.е. аз винаги казвам така: „Аз имам програма за 100 човека за 10 години. Или обратното, аз имам програма за 10 човека за 100 години. Значи аз имам програма за 100 човека за 10 години, или програма за 10 човека за 100 години. Но те, трябва да ми се подчинят на моята програма."

А сега това не става. Е, като не става аз продължавам да работя с тези 10 човека, а пък онези другите, да си вървят по пътя на отклонението. Защото отклонението е също път. Много хубав път е отклонението! -Вървят, вървят и не разбират, че са отклонени! Чак след 20-30 години ще видят, че са отклонени, защото пътят отведнъж ще свърши, и няма изход! Ще видят, че са стигнали до края на старостта си, и не са направили нищо! Така както аз ги заварих тези възрастни хора, последователи на Учителя, съвременници на Учителя, които бяха стигнали до края на отклонението си и стояха така безпомощни! Озъртаха се насам-нататък и нищо не можеха да направят! Точка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...