Jump to content

11.6. Второто пророчество през 1975 година


Recommended Posts

11.6. ВТОРОТО ПРОРОЧЕСТВО ПРЕЗ 1975 ГОДИНА

Сега оставаше другото друго пророчество, че около 1975 г. Бялото Братство ще направи нещо, ще предизвика нещо и ще промени хода на историческите събития. И започнахме да чакаме. Чакаме днес, чакаме утре, минаха няколко месеца, и нищо не се случва. И беше много интересно, че аз веднъж отивам на една екскурзия на 1 май. Качихме се на „Вада", след това се качихме на 7-те Рилски езера. Имаше към 50-60 млади, и двама-трима възрастни. И всички чакат сега нещо да стане, обаче, нищо не става! Нищо не става, защото то ставаше на друго място, но ние не го знаехме и не го виждахме. Но го знаеше и го виждаше Онзи, Който управляваше световните събития. А това бе Учителят.

И ето, по това време тази идея, която бе изпратена от Невидимия свят, се възприе от някои западни ръководители на държави и правителства, както и от империята на Съветския съюз. И те решиха да направят в края на юли и началото на август една Конференция - мирна Конференция в Хелзинки. И на тази мирна Конференция отидоха онези държавни ръководители, които управляваха Западния свят, отидоха и онези ръководители, които бяха от Съветската империя. Всеки стана, прочете своя доклад и, което най-важното беше, когато трябваше да се вземе едно решение, всички взеха единодушно решението да се признаят границите на Европа след войната 1945 г. за неприкосновени. И тези граници остават и в бъдеще. Така, че по този начин се узакони онова, което притежаваше Съветската империя, т.е. СССР и с нейните пригласници от т.н. демократични страни.

И аз бях тогава на Рила, на „Секирица" 1975 г., носех транзистор, един много хубав транзистор. И в момента слушаме новините, и пред мен са Мария Тодорова и Борис Николов, и казвам: „Виждате ли, вие нали чакахте политически промени и условия? Ето ги условия - запечатиха границите да бъдат неприкосновени за следващите 30 години!" И така, нищо не се случи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...