Jump to content

17.4. Пророческото съновидение на Мария


Recommended Posts

17.4. ПРОРОЧЕСКОТО СЪНОВИДЕНИЕ НА МАРИЯ

И сега, тя разказваше един случай, който беше верен. И случаят е следния: тя сънува през времето на Учителя един сън. Сънува сън, в който сън идва някакво голямо наводнение на Изгрева и в България, и чрез това наводнение се залива, и се удавя цялото Братство на Изгрева. Сънят е бил толкова жив и толкова необикновен и потресающ, че Мария веднага на следващия ден отива при Учителя, и Му разказва целия сън. И като Му разказва, тя още трепери! Той я погледнал строго и казал: „До тук така." И Си вдигнал двете ръце нагоре, и ги сложил на масата. Помълчал малко, може би една минута. След това вдигнал лявата Си ръка нагоре към небето, погледнал нагоре, и казал: „Рекох, за вас идват чудни и добри дни!" Усмихнал Се така лъчезарно, като че ли гледал как са отворени небесата над Него, и как вижда Божията светлина и Божията слава във висините. Това продължило една-две минути. С усмихнато лице съзирал нагоре към небето. После свалил ръката Си, свалил погледа, обърнал Се към Мария и продължил: „Да, но за Мене идват тежки дни!" - „Но за Мен идват тежки дни." Не след дълго време Учителят Си заминава от този свят.

Така, че онова, което каза Учителят, то се сбъдна. Това наводнение, което идва и удавя целото Братство, това става веднъж към 1947 г., когато се взимат имотите на Братството. След това това наводнение идва през 1957, 1958, и 1959 г., когато е процесът на Братството срещу Братството, и когато се затваря Салона.

Това наводнение идва през 1970 г., когато се разрушава целия Изгрев и няма следа от него.

Така, че това са няколко наводнения, които идват периодически и сънят на Мария Тодорова се сбъдва. И чакаше да се сбъдне и другото, което казал Учителят, че: „За вас идват чудни и светли дни!" И тя казваше: „Ето, виждаш ли какво казва Учителят: Дойде наводнението и ни удави всички. Ама сега онези, които останаха, требва да дочакаме светлите и добри дни за които каза Учителят." И тогава аз казах: „Да, аз в това нещо вярвам. Аз вярвам в твоите думи. Вярвам, че това, което е казал Учителят, е верно. Вярвам в това, защото аз знам за първото наводнение, за второто наводнение и за третото наводнение, което удави всичко. Но аз смятам, че вие няма да имате условия за работа, защото сте възрастни, и защото вашето време мина! Вашето време изтече, и вие няма да може да свършите нищо!" Мария ме гледаше сърдито и казва: „Не, ти не ни вярваш!" - „Аз ти вярвам, но ще се убедиш, че това, което казвам е верно!"

И наистина, тя не можа да свърши нищо, освен онова, което аз движа, и което успях да запазя, и да съхраня. Първото, което запазих и съхраних, това беха онези малки листчета, които аз ги слагах в моята торба. Така, че беше много трудно да се преминат тези три наводнения!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...