Jump to content

19. Изповедникът и свидетеля. 19.1. Предупреждението от небето


Recommended Posts

19. ИЗПОВЕДНИКЪТ И СВИДЕТЕЛЯ

19.1. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО ОТ НЕБЕТО

Така се случи, че аз бях поставен в този дом като човек, който трябваше да дойде и да свърши една работа. Дали съм я свършил в онзи обем и в онази програма, която имах у себе си, и която беше създадена и сътворена от моя духовен ръководител? - Може би съм свършил към 30% от нея, а останалите 70% не свърших. Но не по моя вина! Така, че аз нямам вина за тези 70%! И вината е у другите! Вече знаете кои са тези хора!

И аз, трябва да разкажа за тех, за всичко и кой носи вината. Защото имаше хора, които носеха тази вина. И те ще си понесат последствията, не само за сега, но и в бъдещите векове! Така, че всеко нещо, което бе записано от мен, бе записано и добито, чрез насилие от моя страна! Да, казвам насилие, не молба. Аз правех и се карах с тех. Накрая тя, Мария веднъж много сериозно ми каза: „Ние бяхме предупредени много отдавна, че Невидимия свят ще изпрати човек при нас, който да поеме нещата, и ние се убедихме с Борис, че този човек, това си ти!" Казвам: „Добро утро! И Добър ден! И Добър вечер! Ами като сте се убедили, защо не ми предавате нещата и защо ми пречите и се размотавате?" Никакъв отговор. А защо ли?

Така, че това, което каза Мария, мен изобщо не ме учуди, че те беха убедени в това. Особено след като аз спасих Борис 1972 г., че след това той беше също много болен, че 1974 г., че още веднъж. Та три пъти съм го спасявал с моето умение като лекар, с моя жизнен кредит. Три пъти - не един, не два пъти, а три пъти! И той много пъти го признаваше, и то пред някои други възрастни, които бяха дошли, казва: „Той ми спаси три пъти живота!" И накрая стана враг! Ама врагът не беше истинския Борис, а оня мозайкаджийския дух, който още не мога да го търпя. Като си спомням, целия настръхвам, че ми открадна времето, силите, енергията и не можах да свърша никаква работа!

Но онова, което свърших е една може би да се каже не десета, не стотна част, а една хилядна част, от която аз трябваше да свърша. Това бе провал за мен! Не личен провал. А исторически провал, като сега зная, че съм изпратен да свърша точно тази работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...