Jump to content

19.9. Обърнатото братство с корема си нагоре


Recommended Posts

19.9. ОБЪРНАТОТО БРАТСТВО С КОРЕМА СИ НАГОРЕ

Тогава беше дошла и Павлина Даскалова, и я питаше пред мене да разкаже нещо, някакви опитности за Братството. А това тя го казва, защото аз бях задвижил тези неща, и тези идеи кръжаха. Но възрастните приятели не бяха лесни, и нямаше да разказват на когото срещнат такива неща.

И тя казва: „Ако аз седна и напиша историята на Братството, цялото Братство ще се обърне наопаки с корема нагоре, и с краката нагоре!" Онази я гледа: „Ама как така?" - „Ето така!" Мария беше убедена в това. Тя не помисли и не пожела да разказва на другиго онези неща, които разказваше на мен. Така, че имаше много неща за обръщане. Много хора, трябваше да се обърнат по корем, и много жени по корем, и трябваше да си вдигнат краката нагоре. Така, че не да бъдат разголени по плът, а трябваше да бъде разголена заблудата и отклонението! Но нямаше го човекът, който може да ги обърне!

Вие виждали ли сте как някой селянин оре с плуг земята, или с рало обръща оранта нагоре? Ами обръща я нагоре, за да се получи угар. Пък след месеци дойде още веднъж - обърне този угар, за да може да посее семето. Така, че не може да има оран, не може да има посев и след това да се посее житото, ако не се обърнат нещата с корема нагоре, и с краката нагоре. Това е в природата.

Та Учителят беше орал, орал, орал в тази българска нива, и беше сял още толкова много семето на Словото на Бога. Така, че само едно зрънце да беше влезло в нечия човешка глава, за да поникне там и да даде плод! - Едно, единствено зрънце!

Но това не стана. Едно семенце, едно зърно беше влезнало в Мария. То беше изкласило, но дойдоха онези другите, отсекоха го и го изядоха. Така, че някой път от едно семенце и от едно семе на дъб може да израсне дъб, и столетия наред да бъде истински дъб, и да стои като паметник, че някога този дъб е пораснал от един жълъд. Но този жълъд беше посаден по времето на Школата на Учителя, беше възраснал, но онези другите дойдоха и го отсекоха с брадва.

Така, че в един човешки живот от 78 години Мария мина през един много труден път, и мога да кажа, че нейния път завърши. Тя колкото можа си свърши своята работа, но тя не можа да остави нищо, и това означаваше провал в нейния живот, когато е пребивавала на Земята. И ако нещо беше спасено, това беше спасено чрез мен, а не чрез Борис и не чрез някой друг, които идваха, крадяха материалите, и Борис накрая ме изолира. Но не истинския Борис, а оня майстор Борис и врагът на Делото на Учителя и на Бялото Братство. Така са нещата.

Запомнете го, защото ще се срещнете във вашето време с майстор Борис! Той живее вечно и се явява чрез различни форми, и е напълно неузнаваем!

Написал съм го, за да го знаете! Ще го знаете, ако сте чели „Изгревът".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...