Jump to content

20.11. Гаврата и подигравката


Recommended Posts

20.11. ГАВРАТА И ПОДИГРАВКАТА

Та така бяха нещата. Те се явиха отново тези сили, да атакуват и отклонят българите. А това нещо ще се случи отново. Тия сили отново ще се явят. Ето, преди няколко години отпечатиха книга и написаха, че Михаил Иванов е Мировия Учител на Бялото Братство. Представяте ли си?! - Каква гавра и каква подигравка! И понеже има платени българи, ходят и разнасят тази книга. Разнасят тази книга, и говорят за тех. А пък в „Изгревът" достатъчно ясно е написано кой е той, и кой не е той.

Ето сега в „Изгревът", том XXIII също е подготвен един такъв материал, една кореспонденция между Михаил Стоицев до Михаил Иванов, както и на д-р Иван Жеков до Михаил Иванов.

Виж „Изгревът", том XXIII, с. 182-199, 297-313.

Така, че тези неща аз съм ги описал, публикувал съм ги, но никой не иска да чете „Изгревът"! Защо не искат да четат? Ами защото ги подведоха, отклониха ги да не четат, за да не се знае какво е било, за да може да ги отклонят. И след това да правят с тех, каквото искат. И аз казвам така: „Да правят с тех каквото искат не само днес, не само утре, но до края на света!" Така, че тези неща бяха много ясни за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...