Jump to content

23.13. Новите посетители на „Секирица"


Recommended Posts

23.13. НОВИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА „СЕКИРИЦА"

И след това, един ден гледам аз, идва един камион. Отивам към камиона, и какво да видя! Там от камиона слизат Жечо Панайотов и неговия рожден брат Иван Жеков. „Какво правите?" Казва: „Как какво правиме?" Ами ето казва, а с тех и синът на Жечо Панайотов - Благовест Жеков.

И така, от камиона те започват да свалят багажа си - чували, щайги с храна, денкове. Сложиха, и след това започнаха да разпъват палатките. И аз казвам: „Добре де, вие нали знаете, че е забранено да се разпъват палатки? Защо вие дойдохте тук? Не можахте ли да намерите друго място? Ето, планината е голяма, отидете там. Тука ще се съберете всички и ще дойде властта, и ще направи голяма беля, и ще ви свалят палатките." И той казва: „Така сме решили и тука ще си направим палатката."

Отивам аз при Борис Николов и му казвам: „Слушай бе Борис, Жечо Панайотов и брат му Иван дойдоха, и си опъват палатките. Нали се разбрахме, че тука няма да има никаква палатка, тука няма да има никакъв лагер, а само аз ти и Мария ще летуваме. Нали така се разбрахме в София? Ще стане голяма беля!" И той идва, и така, с една голема крачка, разкрачен, обаче, аз виждам, че друг е влезнал в него. И той идва, застава на 3-5 метра от тех, маха с ръка и казва: „Тук аз нареждам, да се направи лагер на Бялото Братство! И да се разпънат стотина палатки!"

Аз гледам, виждам, че това не е Борис, че това дори не е оня горския дървар, дето беше влезнал и дето режеше дърветата, и онзи бор. А гледам аз, че това е майстор Борис, който е влезнал и който винаги се явява, за да закопае Братството, и всички, които са в него! И виждам, че това са други сили, които се изявяват чрез него. Но нищо не можеше да се направи! Кому да го кажеш? И кой ще ти повярва? - Изключено!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...