Jump to content

23.15. Идва камион с палатки за лагер при мен


Recommended Posts

23.15. ИДВА КАМИОН С ПАЛАТКИ ЗА ЛАГЕР ПРИ МЕН

И аз казвам: „Слушай какво, днес е петък. Утре аз си тръгвам за София и повече с вас аз не искам да имам работа, и с онези, които идват тука с палатки." Значи, беше петък. На следващия ден, точно по обяд, към 1-2 часа, на моето място пристигат двамата студенти Петър Ганев и Божанка - съпрузи. А Петър Ганев е син на Пеню Ганев. И ми казват: „Тук на твоето място ще се опънат палатките на Елена Андреева."

Казвам: „Какви палатки на Елена Андреева?" - „Ами казва нейния камион след 1-2 часа пристига."-„Какъв камион бе, каква Елена Андреева, какви палатки?" - „Да вика, тя казва тука ще си опъне палатката до теб."

Питам аз: „Ами откъде знае, че аз тука летувам и откъде знае, че аз тука съм си разпънал палатките и откъде знае, че тук тя има место?" А, казва: „Знае, знае. Онези, които са били при тебе, те ни казаха и ни организираха. И сега идват с палатките да бъдат при теб." Казах: „А-а-а, това така няма да стане как са го замислили!"

Отивам аз при Мария долу и разказвам какво е положението, че на моето место идва Елена Андреева с няколко палатки, и приятели.

И тя поглежда, и казва: „Това е много неблагоприятно съжителство на Елена Андреева отгоре, ти и след това тука ние отдолу. Най-неблагоприятното съжителство, което може да се очаква!"

Ами казвам: „Вие забъркахте тая каша. И ти имаш вина за тази каша! Но аз нямам вина в нея и аз не искам да имам нищо общо с тази каша, и аз ще си замина. До понеделник аз ще си замина."

А пък Марчето Петрова слуша как аз се разправям с Мария, тя слуша всичко. Аз говоря пред нея. И тя ми казва: „Абе недей така да се заричаш, че до понеделник ще си заминеш." Казвам: „Да, ще си замина." И сега, аз се качих, мина половин час, ето ти - идва камиона, направи един завой. И започнаха да свалят багажа - на 10 метра от моите палатки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...