Jump to content

25.6. Пълен блокаж! - не може да си движи пръстите


Recommended Posts

25.6. ПЪЛЕН БЛОКАЖ! - НЕ МОЖЕ ДА СИ ДВИЖИ ПРЪСТИТЕ

Отивам аз на следващата седмица, какво да видя? - Гостите попречили! И сега казвам: „Добре де, защо не заключвате портата?" Портата е заключена, Станка седи там, но ето какво е станало. Чули са звуците на пианото, и искат да я видят. И като я видят какво? - Приказки! Приказки за боб и за леща, т.е. за най-обикновени работи.

Следващото положение: Аз, трябва да дойда. Идвам аз, слагам магнетофона. Тя, трябва да почне да свири. Почва да свири, обаче, нищо не става - просто не може да свири с пръстите си. Защо? Тя е репетирала, подготвила се е, но точно в този момент става блокаж - не може да свири! Ама чакайте, тя е 70 годишна, тя не е на 35 години! Не може, и казва: „Не, не мога да свиря!" - „Абе как така да не можеш да свириш бе? Не можеш ли да си движиш тези пръсти?" - „Не, не мога."

И така, Мария е пред пианото, иска да свири, обаче не може! -Пръстите не й се движат, ръцете не й се движат - блокирана! Все едно, че някой й е отрезал ръцете! И казвам: „Добре де, я отиди се измий!" Отива, измива се. Правиме молитва двамата. Пак нищо не става! И този ден не стана нищо. Защо? Ами, защото я атакуваха, по най-безобразен начин! И аз тогава видях, че трудно ще бъде тази работа! Значи за четвърти път аз отивам, в разстояние на 2-3 месеца, и накрая - нищо! Не можеме да запишеме една песен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...