Jump to content

28.11. Цанка си учи урока чрез брат си Борис


Recommended Posts

28.11. ЦАНКА СИ УЧИ УРОКА ЧРЕЗ БРАТ СИ БОРИС

И тогава Цанка вика брат си Николай, вика и други възрастни приятели, и пред всички казва следното: „Борис вече не е с ума си! Не му давайте вече нищо, не му давайте пари, защото той ги затрива!" И това всички чуват от нейните уста. Потвърждава го и Николай.

След време, Цанка дойде време да си замине. А преди това си замина нейния брат Стефан - Тената. Аз винаги го помня, че беше един скиор, един турист. И съм го виждал на 65-70 години, той караше ски, и то кара ски и се движи със ски по Витоша. Обаче идва един момент, когато отива при Цанка и й казва: „Виж какво, аз след един час си заминавам!" Ляга и след един час си заминава, и след 2-3 дена му е погребението. Това ми го е разказвала лично Цанка.

И сега, след като си замина, той Тената имаше едностаен апартамент там, където живееше, и където пребиваваше Цанка, когато идваше от Габрово. И след това дойде време Борис, Николай и Цанка да разделят апартамента. И тогава се уточняват, че ще се плати на Борис 10 000 лв. И какво става? Тогава онези съседите по етаж предават 10 000 лв. на Борис. А пък те правят така, че ужким ще гледат Цанка, като тя им преписва апартамента. Борис прибира парите, и след няколко месеца ги разпилява.

Така, че идва време, Цанка си заминава от този свят. Апартамента отива при онези другите. И когато аз исках да прибера някои неща, които са останали от Тената и от Цанка от този апартамент, онези изобщо нищо не ми предадоха. Казаха: „Кой си ти? Кой си? Кой те познава?" Казвам: „Чакайте бе! Аз съм участвал в разрешаването на този апартамент да ви се препише, с цел гледане." И те ми казаха: „Няма такова нещо!" - „Да, казвам - няма такова нещо за вас, но има такова нещо за мене."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...