Jump to content

28.15. Малката Мария се явява при Борис


Recommended Posts

28.15. МАЛКАТА МАРИЯ СЕ ЯВЯВА ПРИ БОРИС

И какво става? Става така, че около него се завъртя една малка Мария. Той я прие в къщи си. Почнаха да излизат заедно. Аз имам среща с него в строго определено време. Отивам там, питам Станка: „Къде е Борис?" - „Ами, казва, излезнаха с малката Мария." А аз имам среща, определена от него, аз идвам от Своге. Аз пътувам с влак, с рейс. Накрая - няма го! А той си излезнал с малката Мария! И един път Мария, втори път Мария.

Веднъж аз отивам излизам и виждам как той се разхожда с малката Мария прегърнати, така по пътя. А той на 78 години, а онази на 25 години! Него всички го познават, както от квартала, така и в София.

И аз като се заглеждам, виждам, че това не е малката Мария, а това е голямата Мария, истинската Мария Тодорова, която е влезнала в нея! И на следващия път аз отивам при него, и казвам: „Виж какво, тука положението е много сложно и много трагично! Аз имам да довършвам работа с теб. А тази малка Мария, която е дошла, в нея е влезнала голямата Мария - Мария Тодорова!" Той ме гледа и казва: „Откъде знаеш?" Ами казвам: „Аз го виждам и знам!"

И тогава той сподели следното: „Абе казва, аз веднъж седя така на пейката, изведнъж идва тази малката Мария, минава зад мене, така зад мене, затваря ми очите. И се навежда до ухото ми, и казва: „Братче, не ме ли познаваш, ами аз съм твоята истинска Мария, която е влезнала в нея!" Отварям казва очи и виждам, че това е наистина истинската Мария."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...