Jump to content

28.23. Уволнение дисциплинарно


Recommended Posts

28.23. УВОЛНЕНИЕ ДИСЦИПЛИНАРНО

И какво става по-нататък? Тя всяка година, два пъти в годината тука в зала Универсиада има специални панаири за книгата.

Тя си купува един щанд, тя основава издателство „Сила и живот". Поднася какво е издала, и т.н. и т. н. Обаче, за да дойде в София, тя трябва да бъде свободна. А тя свири като цигуларка в Бургаския симфоничен оркестър, където тя получава заплата. И тогава тя си взима един болничен лист, че ужким е болна. Тогава при социализма тия неща ставаха много лесно. И идва в София. Обаче, от Бургас я виждат, че е в София, че е на щанд, продава книги. Отиват, съобщават на ръководството, проверяват, убеждават се, че това е верно. И след това онази т.н. Милка Кралева я уволняват дисциплинарно!

И сега, забележете накрая нещо много важно.

Значи събирани са пари в името на Делото на Учителя, в името на Словото на Учителя. Дава се на Борис, Борис ги предава на Нестор Илиев, Нестор Илиев ги предава на Лалка.

А Лалка с тези пари променя Словото на Учителя, и издава 4 копия. Тези копия вече вървят по веригата. След това Мария Кисьова променя, и Милка Кралева издава. И всички си служат с лъжи. И накрая лъжата се хваща, и Милка Кралева е уволнена дисциплинарно за това, че си служи с лъжа, за това, че е издала Слово но Учителя погрешно и т.н. и т.н.

Та това всичко, беше направено от майстор Борис! Има много неща още за разказване, и когато си спомня за някои неща, ще ги доразкажа допълнително. Така, че беше много трудно!

И накрая - днес е 20 май 2006 г. И този материал, аз тука вече работя една седмица с него.

И този материал ще бъде прикачен към този материал, който Полина от Видин в момента прехвърля на компютър от „Окованият ангел" - онази кореспонденция между Борис Николов и Мария по време на затвора, и другите неща. Така, че този материал ще се прикачи на края.

Освен това, аз накарах Светозар Няголов, и той направи хороскопа на Мария Тодорова и на Борис Николов. Така, че накрая ще бъдат прикачени и хороскопа на Мария Тодорова и на Борис Николов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...