Jump to content

28.24. Лъжата е винаги лъжа


Recommended Posts

28.24. ЛЪЖАТА Е ВИНАГИ ЛЪЖА

Тези неща, трябва да се знаят. Лъжата е винаги лъжа! И да се види през какви етапи аз съм минал.

Някой ще каже: „Ама това не е важно!" - Важно е! Защото това ще ви се случи и на вас - следващите поколения. И ако няма днес оригиналното Слово на Учителя, това се дължи на Борис. Вината е в него! Ако ги няма песните на Учителя - това се дължи на него! Ако ги няма тези оригиналните тетрадки - това се дължи на него! Ако ги няма оригиналите на Паневритмията - това се дължи на него! Той всичко разпиля!

Всичко разпиля! А това, което ми беше дадено, аз съм съхранявал 40 години и аз го издадох. А какво съм издал и как съм издал, това се намира в „Изгревът", том XVI накрая. Има каталог, описано е. И съм публикувал всички протоколи с онези, с които съм работил. И там ще се види голямото предателство на всички към мен, и към програмата на „Изгревът". Но накрая успях да издам 59 томчета оригинално Слово на Учителя. А това не е малко, защото всички ми пречеха и воюваха срещу мен! На този етап така.

Сега е 18 часа и 45 минути. Ако се сетя нещо допълнително, ще прибавя към тази касетка. Между другото, имам още тетрадки с нейни материали, и в последствие ще проверя какво може да се вкара още към този материал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...