Jump to content

28.25. Кой бе този, който отклоняваше Мария


Recommended Posts

28.25. КОЙ БЕ ТОЗИ, КОЙТО ОТКЛОНЯВАШЕ МАРИЯ

Когато работих с Мария Тодорова, бях поставял много пъти въпроса за песните на Учителя. Тя ми разказваше много неща. Аз ги записах и после ги включих в нейните спомени. И те излезнаха, и се отпечатиха в „Изгревът", том V.

Освен това много неща за песните на Учителя и за Паневритмията има публикувани в „Изгревът", том I към материалите на Мария Тодорова.

И накрая беше много трудно да я убедя, че трябва да запишеме нейните изпълнения. Защо беше много трудно да я убедя? Защото те смятаха, че ще живеят вечно! А аз започнах да я карам да репетира, и да свиква с тази идея още през 1972 г. А тя почина и си замина от този свят 1976 г.

Но всеки път, когато я карах да почне да работи, все се намираше нещо и някой изникваше отнекъде, и я отклоняваше! Те имаха съвсем друг свой живот. Техният живот беше подчинен на посрещане и на изпращане на гости, и на слушане на това кой какво казал, що казал, и че еди къде си се явил един пророк или ясновидец, и казал, че комунистите тази година си заминават. А това е 1972, 1973, 1974 г.

Дойде 1975 г. и се разбра, че онова, което Учителят е казал, че Бялото Братство ще предприеме акция през 1975 г. - се оказа вярно.

И края на юли-август се събраха в Хелзинки всички европейски ръководители, и подписаха договор, че се признават следвоенните граници за нерушими. Тоест, Съветската империя оставаше да съществува, и никой не можеше да я пипне. Това е 1975 г., а Унгарските събития от 1956 г., след това чешките събития през 1968 г.! И какво се оказа? Че са нерушими границите. И тогава всички разбраха, че техните ясновидски предвиждания са нула! Не че са грешни, но подвеждат! И заблуждават!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...