Jump to content

6.3. Записите от 40 часа в 10 ролки по 4 писти


Recommended Posts

6.3. ЗАПИСИТЕ ОТ 40 ЧАСА В 10 РОЛКИ ПО 4 ПИСТИ

Какво значи пасажи от нейните разговори с Учителя? Ами аз бях си отбелязал по номера даден момент от нейния разказ, което не беше ясно за самия мен. Защо не беше ясно? Защото тя беше го дала телеграфически и аз нищо не разбирах. Щом аз не разбирах, не можеше да разбере и някой друг, защото все пак аз бях въведен в нейния материал от самото прочитане. А искам да ви кажа, че до тогава никой смъртен човек, никой българин не беше се докоснал до нейните неща. Ами тука е отбелязано кога тя ми ги предава.

Тя ми ги предава на 15.01.1991 г. - никой не беше се докоснал до тези материали и аз бях първия човек, който ги четеше тези неща. И аз я запитвах за дадена случка, събитие или пък онова, което не ми беше ясно, тя включваше, имаше невероятна памет. Аз я заварих, когато беше на върха си на своята памет - тя беше още жизнена, макар че беше възрастна. Това е1991 г. Тя е много възрастна вече, тя е на 85 години. И тя е възрастна, обаче беше жива, с дух, със сила и разказваше подробно. И тогава тя се превключваше, направо се включваше - невероятно за мен, обаче тя се включваше в тази епоха, в този разговор с Учителя, и започваше да дава своето обяснение. И тези обяснения някой път бяха много дълги - 5-10-15 минути, половин час, тя се връщаше назад, събития, хора. Отиваше напред и т.н. И това всичко се записваше. И кое е най-интересното? Най-интересното е, че този магнетофонен запис успя да бъде съхранен и той беше вече един документ.

И така, в разстояние на много месеци аз успях да запиша много неща, и този материал беше записан в 10 ролки на 4 писти - това са 40 часа запис. Вие представяте ли си какво значи 40 часа запис? Бяха записани над 10 ролки. И което е най-важното - аз тука имам обозначение на един списък - кога са записвани ролките. И аз ще го предам на Полина, за да ги включи тези дати след моя разговор в момента. Така че бяха отпечатани 40 часа, това не е малко. И всичко, което трябваше тя го разказа и го обясни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...