Jump to content

6.22. Къде остана тетрадката на Лиляна Табакова с песните на Учителя


Recommended Posts

6.22. КЪДЕ ОСТАНА ТЕТРАДКАТА НА ЛИЛЯНА ТАБАКОВА

С ПЕСНИТЕ НА УЧИТЕЛЯ

И сега, кое е най-интересното? Най-интересното е, че Петър Ганев си прибира една тетрадка, а това е тетрадка с песните на „Битието", в която тетрадка аз разказах, исках да я преснема на ксерокс. Но тогава се появи Благовест Жеков и попречи и каза: „Аз ще я препиша." Той нищо не преписа и ми се попречи да я извадя на ксерокс. И щяхме да я имаме. И в момента тази тетрадка Петър Ганев я прибира, той сам си призна, и също и Божанка, че тя е в тях. И значи от 1995 г. до сега - 12 години е при тях. Аз няколко пъти я исках и Божанка казва: „Абе аз казва не знам къде съм я сложила. Ти трябва да дойдеш да я потърсиш." И сега на този етап аз в момента чакам да дойде времето да отида да я потърся и да получа тяхното съгласие да я намеря.

Сега, другото, което е още по-интересно, че аз след като предадох тази молба до Братския съвет на 15.12.2006 г., като им предоставих пълномощното на Лиляна Табакова и нейния запис с гласа й, след това горе в Невидимия свят се разви много силна буря и големи борби, ожесточени борби. Аз бях бесен и казах, че повече с тях няма да се занимавам, няма да прлучавам нейния материал чрез опис. Те искаха да ме ликвидират окончателно. И казах: „Правете каквото искате, аз нейния материал с опис не получавам! Дръжте си го още 15 години. След 15 години казвам мен няма да ме има и всичко ще провалите." А през това време аз бях решил да си издам нещата с онези материали, които аз имам. Но по-късно отгоре се развиха много събития в Невидимия свят, много големи борби. И накрая първото нещо, което беше, Благовест Жеков донесе една торба с материали, и след десетина дена онези предадоха архива за който ставаше въпрос. И този архив беше предаден на 16.02.2007 г. Беше направено чрез декларация от мен. И сега аз очаквам да ми предадат едно ксерокскопие на декларацията, за да я приложа по-късно.

Така че в момента се развиха много бурни събития и моето категорично мнение беше, че аз няма да си мръдна пръста, ако не ми се предаде архива. Те го предадоха, обаче, разрушен и разбит. Е, предадоха ми един кашон на който пишеше: „Кръстю Христов" и в този кашон бяха сложени някои материали, които са били на Кръстю и които материали аз много добре познавах от Лиляна Табакова. Но тези материали бяха разбити, разрушени, разграбени и бяха разхвърляни в насипно състояние. А Лиляна Табакова ги беше подготвила както трябва и бяха сложени по групи, по теми и т.н. Тя много държеше да се напише нещо за брат Кръстю и много пъти ми е казвала това нейно желание. И в момента Кръстю също желае, и благодарение на него този архив пристигна при мене, но той е разбит и разрушен. Какво мога да направя аз за Кръстю? - Ще се постарая да напиша някои неща. Този Кръстю впоследствие според Учителя си е разрешил въпроса и от Кръстю - човек, който носи кръст е станал на Христо, т.е. - е възкръснал и е станал на Христо. Дали е възкръснал, вече това друг ще прецени. Но това, което аз знам и което съм написал не е малко и по този начин в бъдеще вие ще познавате архива на Лиляна Табакова и включително и на Кръстю Христов.

А как ще се развиват събитията по-нататък никой не знае. Дано имам сили, средства, време и условия, за да завърша тази работа. Това нещо за мене е едно много голямо бреме. Преди това аз търсех този архив. Зор, зор докато го получа. А сега като го получих викам: „Оле-ле, Оле-ле! Много е трудно това нещо!" И това седи отгоре върху мен като някаква плоча и един камък, който иска да ме смаже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...