Jump to content

2. Астрологът Светозар Няголов


Recommended Posts

2. АСТРОЛОГЪТ СВЕТОЗАР НЯГОЛОВ

2.1. По онова време на социализма - 1945-1989 г., т.н. окултни науки бяха забранени да се практикуват. Понеже аз започнах да посещавам възрастните приятели, то научих от тях кои са астролозите на Изгрева. Аз преминах през тях и всеки правеше своя коментар на хороскопа ми. И понеже аз всичко си записвах и после проверявах през годините дали, което са ми казали, е вярно. Най-невероятното бе, че в годините, които следваха, всичко се сбъдна.

2.2. За астролозите на Изгрева, пребиваващи по времето на Учителя, може да се запознаете с тях в „Изгревът", том XVIII и том XIX, дори с техните опитности, придружени със съответните им снимки. Това никой не можеш да направи.

2.3. Накрая аз подредих бележките си, и ги включих в раздела за разглеждане на моя хороскоп. Този раздел се оказа голям, защото астролозите бяха много точни. Проверявам вече 50 години дали всичко се случва или сбъдва. Казвам ви: Сбъдва се!

Аз заставах пред тях смирено, слушах и записвах всичко. Те се свързваха с мене и понякога виждах, че чрез тях говореше онзи астрологичен дух, който бе влезнал в тях, и ми говореше чрез техните уста.

2.4. Светозар беше взел моята рождена дата и час, които бяха точни, защото аз съм се раждал в „Майчин дом", където има часовник на стената. След 30 години, аз там стажувах като лекар и гледах как съм се раждал тук. Беше ми интересно. Майка ми имаше тефтерче, в което си е записвала всичко по време на раждането. То днес го пазя и чета йт него.

2.5. И сега идва най-интересното с астролога Светозар. Обикновено се събираха в къщата на Петър Филипов една група около 10 човека. Като практическо занятие решават да разгледат моя хороскоп. Докладва Светозар, като обръща внимание на онези аспекти, които говорят много лошо за мен. А хармоничните били незначителни като аспекти.

Петър Филипов слушал и мълчал. Накрая взима думата и казва така: „До тук, което чухме, е така. Но не се знае за кого е закачен. Ако е закачен за враговете на Школата, ще ни унищожи всички чрез властта. Но, ако е закачен за Учителя, то той ще ни спаси всички от провал."

В групата присъствува и Галилей Величков, който ми разказа този случай. Доказателството, че съм закачен за Школата на Учителя са публикуваните до края на 2012 г. цели 26 тома на „Изгревът" и направени 54 концерт-рецитала по спомени на приятелите и с музика на Учителя.

А издаденото Слово на Учителя Дънов, ще намерите в „Изгревът", том XVI, където най-накрая има коментар и каталог на онова, което съм издал - точно 55 томчета оригинално Слово, защото онези преди мен бяха променили и изопачили Словото Му.

2.6. Беше 1975 г., аз отивам при Борис Николов, и в градината ме среща Светозар. Оглежда ме и казва така: „Вергилий, ти от въздушен Марс, се превърна в земен Марс." Аз бях напълнял много, понеже се готвех за взимане на специалност и по цял ден седях на стол и се хранех изобилно. Много мислех по този въпрос. Хем съм напълнял и съм станал земен Марс. А това беше верно. - „Сега ще работиш за доброто." - допълни Светозар.

Оттогава работя за онова, което не се види и не се разбира от българите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...