Jump to content

9. Агарта и Атлантида


Recommended Posts

9. АГАРТА И АТЛАНТИДА

27 А. Двадесет и четвърто чудо: АГАРТА И АТЛАНТИДА.

В „Изгревът", том XXII, с. 723-765 е материала, който предлагаме. Той е много труден за усвояване. Той може да се ползва само от онзи, който е прочел и разучил предходните 21 тома, и този 22 том. А само току що излезна тази публикация и веднага се явиха онези, които са изпратени да отхвърлят „Изгревът". Явиха се.

От с. 741-765 каквото трябва да се напише и изнесе за голямата тайна по разпятието на Христа, Неговото възкресение, чрез което започва пробуждането на космическото съзнание в човешкия мозък чрез Святия Дух на първите Му ученици.

Онова, което оставиха чрез 4-те Евангелия и чрез живота си е напълно достатъчно за днешния човек, на който му е отворен ума, съзнанието и душата. Първите ученици на Христа са имали връзка с Невидимия свят чрез Святия Дух.

Идва времето, когато те си отиват от този свят, но остават 4-те Евангелия. Но Святия Дух вече не се явява! Тогава издигат едно твърдение, че човек трябва да има вяра, за да се свърже със Святия Дух. Но все пак и това не става. А защо? Вярата е връзката на човешкия ум с Невидимия свят. А Святият Дух е връзката на човешката душа с Христовия Дух.

Нямаш ли ги тези неща, ти си вън от Исуса Христа, вън си от Неговия път и Слово. И нищо не остава от теб. Ти си плът и кръв, но без Святия Дух. И нищо от тебе не може да се сътвори, и да се предаде на останалите. Ето защо ние извадихме някои изречения от посланията на апостол Павел и ви ги представяме, в уверение на това, че онова, което пишем е вярно.

27 Б. Двадесет и четвърто чудо: ОТКРОВЕНИЯТА ЗА ДУХА НЕБЕСЕН И ПЛЪТТА ЧОВЕШКА.

Послание към Римляните, гл. 8, ст. 9: „Вие, обаче не сте плътски, а духовни, ако живее във вас Божият Дух. Но ако някой нема Христовия Дух, той не е Негов."

I Послание към Коринтяните, гл. 3, ст. 16: „Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас?"

Послание към Еврейте, гл. 13, ст. 8: „Исус Христос е Истият вчера, днес и до века."

I Послание към Коринтяните, гл. 4, ст. 20: „Защото Божието Царство не се състои в думи, а в Сила."

Послание към Римляните, гл. 10, ст. 9: „Защото ако изповедваш с устата си, че Исус е Господ и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите, ще се спасиш."

I Послание към Коринтяните, гл. 15, ст. 40-50: „Има и небесни тела и земни тела." (40). Делото се сее в тление, възкръсва в нетление." (42). „Сее се одушевено тело, възкръсва духовно тело." (44). „А това казвам братя, че плът и кръв не могат да наследят Божието Царство, нито тленното наследява нетленното." (50)

I Послание на Йоана, гл. 5, ст. 1, 5: „Всеки, който вярва, че Исус е Христос е роден от Бога." (1); „И кой побеждава света, ако не тоя, който вярва, че Исус е Божият син." (5)

28. Двадесет и пето чудо: БЕСЕДАТА ЗА „ДВЕТЕ РИБИ И ПЕТТЕ ХЛЯБА" ДАЛИ Е ИСТИНСКА, И ДАЛИ Е ОТ УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ?"

Виж „Изгревът", том XXIII, с. 956-961, прочетете я, проверете всичко написано и се определете кому да служите.

Има два пътя, трети път няма. Това да знаете от мен.

В „Изгревът", том XXIII, с. 962-963 ще намерите изложението на Светозар Няголов за онези, които отхвърлят изнесената тема. Добре е написано и няма какво да добавя. Трябва да се прочете и да се приеме. Или да се отхвърли.

В„Изгревът",томХХШ,с. 964-966бенаписанастатията„Възмездието от опашката на Универсалната риба." Много важен материал!

Всяка година опашката на Универсалната риба бие по територията на САЩ и опустошава всичко, където бие опашката. А защо? Това е възмездието за войните, които САЩ води по света: Ирак, Афганистан, Сирия и т.н. Възмездието се ръководи от Възвишен Разум, който възстановява равновесието в природата.

Искам да заявя още нещо много важно. Аз много се ядосах на възраженията, защото бяха изнесени от невежи хора и на които им бе наредено, и заплатено. За това си деяние ще отговарят пред „Изгревът", и прошка няма да има!

Както в Евангелията, така и Учителя Дънов говори, че всеко едно престъпление ще се опрости, но хулата срещу Святият Дух, Който е в Словото Му - никога! Хулата срещу Святият Дух, Който ръководи „Изгревът" е свещен и неприкосновен. И прошка няма да има за хулителите!

Човек може да опрости престъпленията си на врага. Това препоръчва и Учителя Дънов. Но предателството не може да се опрости никога! Ето това предателство извършват онези, които воюват срещу „Изгревът". За тях виж в „Изгревът", том XXVII, с. 856-859 и добре го запаметете. Ще ви е нужно. А защо ли?

Защото аз съм направил поръчка пред Онзи, Който ръководи „Изгревът", да намери и да ми се предадат всички доказателства за онова, което съм публикувал.

В момента те се издирват.

Аз съм напълно убеден, че те ще ми се предадат в подходящо време, и аз ще ги публикувам. И ще ги изоблича в лъжа и измама!

С тех ще докажа ролята на предателите на „Изгревът". Това са хора, изпратени да разрушават онова, което е останало от Школата на Учителя. И си вършат много добре работата! Разрушават и унищожават всичко.

От 1990 г. до сега - края на 2014 г. всичко е разрушено. Много са изпълнителни! Вършат много точно онова, което им заповядват.

Но тези хора са безродници и врагове на Школата на Учителя Дънов. Те ще си понесат заслужената присъда. Това ще го проверите. Като доказателство, ние сме представили от „Изгревът" 28 тома. И имената на предателите са там, заедно със снимките им, и с творенията им. Има ги и не могат да избягат от Възмездието, макар че отдавна са напуснали Земята, и са измрели.

Такива не умират, а се хващат и ги съдят за престъпленията им тях там в Невидимия свят, за който ние нямаме подходящи сетива, за да го видим.

Но сме уверени, че това е така, защото имаме това знание от Словото на Учителя Дънов.

Амин!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...