Jump to content

Урановият тип


Recommended Posts

УРАНОВИЯТ ТИП

Урановите типове са обикновено със среден ръст, снажни, много енергични, с недебели мускули, без тлъстини. Косите им са тъмни, къдрави, но не на едри вълни от снопчета коси, а като че ли всеки косъм си е поотделно къдрав (бухнала коса). Лицето е с ясно изразени и сигурни форми. Челото е високо, малко набръчкано, интелигентно, от него лъха някаква свобода на мисълта - без предразсъдъци и ограничения. Веждите са гъсти, на цвят тъмни или черни, широки, почти хоризонтални, изразяващи енергичност и готовност да разкъсат всякакви ограничения. Очите им са тъмносини или кафяви. Те са големи, блестящи, с остър, ясен, сигурен поглед. Носът е голям, добре оформен, силен, с добри размери, носните отвори са големи, стените на носа са тънки. Устата е голяма, красиво оформена, което говори, че всяко обещание е изпълнено. Брадата е ясно изразена, от нея лъха енергия и решителност.Ръцете и пръстите са кокалести, с добре развити възли между втората и третата фаланга, а също и между третата и самата длан.

Урановите типове са интелектуални, схватливи, бързо разбират всяка работа и поставената им задача. За миг само са способни да намерят разрешението им, като в повечето случаи то е оригинално, гениално. Това е при по-висшите типове, а при елементарните са налице прояви на неразумно чудачество. Заниманията им са обикновено с оригинални и своеобразни изяви, предимно от областта на техниката. Те са много добри техници, предимно в новите области на техниката - радио, телевизия и пр. Добри откриватели и инженери са. По характер се проявяват като резки и изненадващи.

Уран управлява нервната система, вътрешното познание - гениалността. Обичат да се занимават и с окултните науки и най-вече с Астрологията. Уран има отношение към метала платина, от цветовете - към синия, от благородните минерали - към александрита и бернщайна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...