Jump to content

Хълмът на Юпитер – този под показалеца, от вътрешната страна на ръката


Recommended Posts

ХЪЛМЪТ НА ЮПИТЕР - ТОЗИ ПОД ПОКАЗАЛЕЦА,

ОТ ВЪТРЕШНАТАСТРАНА НА РЪКАТА

Ако е добре развит и с линии, дава почтени чувства, разположение, радост, готовност за помощ и услуги, религиозност, идеализъм, предприемчивост, инициатива, жажда и стремеж да се прояви в живота, неудържимо влечение към власт, почит и богатство.

При груба ръка и без линийки дава суеверие, липса на уважение, презрение, гордост, самомнение, низост.

Слаб, плосък Юпитеров хълм показва липса на всякакъв стремеж в живота, също и неуспехи, мързел, сметкаджийство, незаинтересованост, безчувствие.

Силно развит Юпитеров хълм показва прекалено честолюбие, самомнение, глупава гордост, разположение към ядене и пиене, прекалена любов към живота, предразположение към оплешивяване.

Прекалено силно развит хълм показва самомнение, самохвалство, маниачество.

Гладък и без линии хълм показва спокоен живот, но и малко успехи. Набразден с много линийки хълм показва активен, разнообразен живот, с успехи и неуспехи.

Ако върху Юпитеровия хълм имаме линии по посока на показалеца, пред нас е човек с динамичен живот, инициатива и успехи във всички материални начинания. Ако линийките са хоризонтални, това не е толкова благоприятно за успеха в осъществяването на материални планове и задачи в живота, но въпреки това тези линийки не са заплашителни.

Знаци върху Юпитеровия хълм:

Квадратът е твърде добър знак, който предпазва човека от увлечения,погрешни и прекомерни стремежи, дава вътрешна сила и издръжливост.

Триъгълник - способност към политика, дипломация,успехи при заемане на високи постове показва човек, който умее да заблуждава. Кръст или звезда показват успехи в кариерата. Кръг показва чест, слава, радости. Решетка показва липса на успехи, спънки и вреди. Точка показва падане от обществено положение и ядове.

Термините „успех, несполука, радост” и т.н., трябва да разбират само в смисъла на проява на онези черти, които са характерни за Юпитеровото влияние.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...