Jump to content

Окултното невежество на политиците може да има ужасни последствия


Recommended Posts

ОКУЛТНОТО НЕВЕЖЕСТВО НА ПОЛИТИЦИТЕ

МОЖЕ ДА ИМА УЖАСНИ ПОСЛЕДСТВИЯ

На пръв поглед между политиката и окултизма едва ли може да се открие нещо общо, но в действителност те са дълбоко свързани. Знаете ли, че процесът на мир, разбира­телство и обединение на Европа отдавна е планиран от Висшите разумни сили? Водил съм безброй разговори с Учителя Бейнса Дуно (Петър Дънов) и в един от тях той каза: „Изпратихме Наполеон Бонапарт в Европа с три задачи: да премахне светската власт на папата (по това време Инквизицията теро­ризираше хората, особено в западната част на континента); второ - да премахне феодализма, и трето - да създаде съединени щати в Европа. За съжаление, в третата си задача той се провали.“ Така че Наполеон всъщност е бил пратеник на Разумния свят, чиито дом е Слънцето. Друг подобен политик от по-новата история е Уилсън, дошъл с мисията да създаде Обществото на народите.

Сега звани и незвани астролози и гадатели вещаят на човечеството катаклизми, войни, земетресения, изригвания на вулкани. Най-често те се базират на предсказанията на Нострадамус. Разбира се, това е прорицател, достоен за уважение. Но кой знае защо всички забравят, че той е живял в 1500-ата година, когато все още не са били открити новите планети, а те са от много голямо значение. Колкото една планета е по-далече от Слънцето, толкова по-стара е тя и на нея живеят по-разумни същества с по-голяма сила. А Нострадамус не е знаел нищо за тези планети и тяхното влияние, така че не би могъл да го има предвид в предсказанията си.

И още нещо. Защо всички ни плашат със земетресенията и вулканите, а никой не обяснява какво всъщност представляват те, кое ги поражда? Конвенционалната наука твърди, че се дължали на разместване на пластовете, в резултат на което топлинната енергия от земните недра излиза навън.Но откъде идва тази енергия? Каква е тази чудовищна сила в земята, която при изригването на вулкана Кракатау през 1853 г. помете наведнъж 40 хил. души, а по време на земетресението в Япония през 1923 - 120 хиляди?

През 1928 г. гениалният английски математик Пол Дирак със своето „Уравнение на Дирак“, за което получи Нобелова награда, доказа две неща: че човешката мисъл е сила и че освен вещество има и антивещество. Малко късно - през 1932 г., изтъкнатият американски физик и математик Андерсън установи и доказа, че в силовите ядра, които идват от Слънцето, има и антивещество. Навлизайки дълбоко в Земята, то влиза в контакт с веществото и съгласно формулата на Айнщайн Е = т.с2, отделя топлина. И ако това антивещество успее да се концентрира в по-голяма маса, влизайки в контакт с веществото, то ражда чудовищните сили, които наричаме земетресения и вулкани. През 1928 г. стана голямото земетресение в Чирпан. Тогава Учителя каза: „Ако в Чирпан имаше поне 10 ученици на Бялото братство, нямаше да стане земетресение.“ Тоест добрите мисли на хората, които са голяма сила, са в състояние да не позволят на антивеществото да се обедини в по-голяма маса. И обратното - озлоблението, лошите мисли и чувства са най- добрата среда за развихряне на разрушителните сили. За примери не е необходимо да се връщаме далеч в историята - спомнете си какво се случи и в Грузия, и в Армения, когато там започнаха военните конфликти...

Така че ако ние, хората, искаме да няма вулкани и земетресения, да живеем в спокойна и мирна обстановка, не бива да допускаме никакви лоши мисли, чувства и постъпки. Това особено важи за онези, които управляват държавата - крайно време е те да се разбират помежду си и да решават всички въпроси чрез разумно и търпеливо, добронамерено обсъждане - без да се карат и оскърбяват, без да разделят и противопоставят хората от народа. Самият аз съм страдал много от комунистическия режим, зная, че 500-годишното турско робство е било изкупление за гоненията на богомилите, а сегашните ни страдания за отплата за това, че наред с престъпниците по време на Народния съд загинаха и хиляди невинни - само защото са били богати или интелигентни... Но този порочен кръг на престъпления и изкупление най-сетне трябва да се затвори. Въпреки страданията ми аз никога не бих допуснал в душата си озлоблението или желанието за мъст, защото знам, че всички плуваме в една малка лодка, като черупка в огромния Вселенски океан.

За съжаление политиците, които сега са се събрали в Парламента, излъчват много лоша енергия и влияят несъзидателно на целия народ. Това е много опасно. Защо все още не могат да разберат, че само по пътя на Доброто може да дойде спасението на България? Нима тези уж учени хора не знаят, че красивата Витоша, надвиснала над столицата, е угаснал вулкан, който всеки момент може да се събуди от кресливите им викове! Кого ще виним тогава-Бог, съдбата, Нострадамус, Сатаната? Вината ще е само наша - на човеците. САМО И ЕДИНСТВЕНО НИЕ САМИТЕ МОЖЕМ ДА СЕ СПАСИМ ИЛИ ДА СЕ ПОГУБИМ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...