Jump to content

Животът е скрит във въздуха


Ани

Recommended Posts

ЖИВОТЪТ Е СКРИТ ВЪВ ВЪЗДУХА

Ние всички знаем, че без храна можем да живеем ден, два, пет, десет, двадесет, четири- десет, а дори и повече, но без въздух ние не можем да живеем дори и няколко минути.

Защо това е така? И не показва ли то, че във въздуха наистина се крие есенцията, същината, най-необходимият елемент за нашия, както и за всеки друг живот? Не показва ли този общопознат и неоспорим факт, че тъкмо въздуха е великата и тайнствена, безкрайно богата и неизчерпаема съкровищница на живота, от която ний можем да черпим без мярка, без ограничение, без да ни се държи каквато и да било сметка за количеството сила и живот, които сме почерпали от там?

Велик, безграничен океан от сила и живот, от любов и мъдрост, от щастие и благоденствие, от светлина и топлина, от непрестанни и все повече разширяващи се успехи, е скрит във въздуха. Велик и неизчерпаем извор на всичко, което е необходимо, както за нашия физически, така също и за нашия умствен и духовен живот е въздуха. Към него трябва да се обърнем и в него трябва да потърсим и намерим ключа на нашето щастие и на нашите всестранни успехи.

Но как, по какъв начин може да стане това?

По какъв начин да влезем в тази съкровищница и как да намерим ключа към съдържащите се в нея неоценими блага?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...