Jump to content

Животът е скрит във въздуха


Recommended Posts

ЖИВОТЪТ Е СКРИТ ВЪВ ВЪЗДУХА

Ние всички знаем, че без храна можем да живеем ден, два, пет, десет, двадесет, четири- десет, а дори и повече, но без въздух ние не можем да живеем дори и няколко минути.

Защо това е така? И не показва ли то, че във въздуха наистина се крие есенцията, същината, най-необходимият елемент за нашия, както и за всеки друг живот? Не показва ли този общопознат и неоспорим факт, че тъкмо въздуха е великата и тайнствена, безкрайно богата и неизчерпаема съкровищница на живота, от която ний можем да черпим без мярка, без ограничение, без да ни се държи каквато и да било сметка за количеството сила и живот, които сме почерпали от там?

Велик, безграничен океан от сила и живот, от любов и мъдрост, от щастие и благоденствие, от светлина и топлина, от непрестанни и все повече разширяващи се успехи, е скрит във въздуха. Велик и неизчерпаем извор на всичко, което е необходимо, както за нашия физически, така също и за нашия умствен и духовен живот е въздуха. Към него трябва да се обърнем и в него трябва да потърсим и намерим ключа на нашето щастие и на нашите всестранни успехи.

Но как, по какъв начин може да стане това?

По какъв начин да влезем в тази съкровищница и как да намерим ключа към съдържащите се в нея неоценими блага?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...