Jump to content

ПЪЛНЕНЕ И ПРАЗНЕНЕ С ЕНЕРГИЯ ПРИ ДВИЖЕНИЕ


Recommended Posts

ПЪЛНЕНЕ И ПРАЗНЕНЕ С ЕНЕРГИЯ ПРИ ДВИЖЕНИЕ

Ако някой ви хване с лявата си ръка, той ви предава чувства; хване ли ви с дясната ръка, той ви предава мисъл. Обаче, ако ви хване с двете си ръце, той едновременно ви предава и чувство и мисъл. Значи, всяко движение, всяка промяна в Природата има свой дълбок смисъл. (ДА ВИ ДАДЕ -16).

Хората правят различни движения, без да разбират значението им. Много от техните движения са подсъзнателни, резултат на излишна енергия в организма. (ПОСОКА НА ДВИЖЕНИЕ -17).

Всяко движение е проява на енергия, която е резултат на вътрешна или външна проява. (ЕСТЕСТВЕН РЕД НА НЕЩАТА - 56).

Като правят движения ту с лявата, ту с дясната ръка, хората местят енергиите в организма си и по този начин ги уравновесяват. (ПОСОКА НА ДВИЖЕНИЕ - 17).

Като наблюдавате човека, виждате колко много движения прави той: ту главата си хваща, ту челото, ту уши, те, а от време на време движи и ръцете си. Чрез движенията си човек регулира енергиите на своя организъм. Колкото по-съзнателни са движенията му, толкова по-правилно се регулират енергиите на неговия организъм. (СЛУЖЕНЕ, ПОЧИТ И ОБИЧ - 49).

Човек трябва да прави съзнателни движения и да ги прилага в своя физически живот, като метод за трансформиране на енергиите си. (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 94).

Когато искате да възприемате енергии от Слънцето, трябва да правите упражнения сутрин. Когато искате да се освободите от събраната енергия през деня, трябва да правите упражнения вечер. Земята всичко взима, освобождава човека от излишната енергия, за да може сутрин отново да възприема от Слънцето. Значи вечер ще се изпразвате, сутрин ще се пълните. Ако не се изпразва, човек ще бъде подобен на бомба, готов всеки момент да избухне. Излишната енергия, която е възприел, човек трупа по всички свои удове: ръце, крака, очи, уши и дето го бутнат веднага се произвежда взрив. Като прави упражнения, той се освобождава от тази енергия и става годен да възприема нова. (ЧЕТИРИТЕ КРЪГА - 191).

Докато сте на планината още, ходете боси по два-три часа на ден. Когато Слънцето грее, тревата е топла и камъните са добре напечени. Използвайте тези часове, да се свържете с енергиите на земята. Привилегия е за човека да ходи от време на време бос, главно по ливади, поляни и канари. Това не се отнася за градовете, дето и тревите, и камъните са покрити с прах. (ЗАКОНИНА ДОБРОТО - 378).

Законът на изпразването е един от великите закони на Битието. Който не може да се изпразва, той е нещастен човек. Щастлив човек е онзи, който знае, как да се изпразва. (ЧЕТИРИТЕ КРЪГА -193).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...