Jump to content

ПРЕДГОВОР


Recommended Posts

ПРЕДГОВОР

Вие вървите по своя житейски път, ту гладък, ту трънлив. Приемате го като даденост, която е неизбежна и се примирявате с всичко, което ви се случва. Казвате си: „Такъв е живота! Такава е Божията воля!“ Но тогава къде оставате своята воля, своята божествена същност? Нали животът има цел, нали вашият живот има цел!

В тази книга, чрез мъдростта на Учителя Дънов, вие ще се ориентирате в сложната, но и постижима за разбиране връзка между видимия и невидимия свят. Вие ще получите безценни знания за себе си и за всички разумни същества, които ни заобикалят, и които чакат нашия повик, за да ни се притекат на помощ в трудния ни път към единствената цел - съвършенството.

Чрез тази книга вие можете да преустроите живота си, да съкратите пътя си на търсене и учене чрез грешки. В нея ще намерите указания за всичко, което засяга душата, а и тялото ви, в този нов път на хармонизиране. С много грижи и любов Учителя Дънов ще ви приведе в нова, по-съвършена вибрация, която ще ви направи щастливи. Само от вас зависи дали ще потърсите този път, от вашето желание за общение с Бога.

Петя Сотирова

ЗАБЕЛЕЖКА:

Книгата е съставена само от цитати извадени от мъдростта оставена в беседите на Учителя Петър Дънов /Беинса Дуно/.

Цифрите, поставени на края на всеки цитат, показват номера на книгата от библиографията, от която е взет цитатът, а втората цифра показва страницата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...